Auto: Toyota Auris :(
Wysłany: 2010-03-07, 15:49
Ja a PC'cie grywam w tym momencie nie mam za dużo czasu na uczelni mam kupę zajec ale wieczorem zawsze znajdzie sie chwila na partie w DOTE ze znajomymi Kiedyś grałem nawet w WoWa xD. Co do wyscigów zawsze bylem wierny NFS'owi ale ostatnie wersje juz mnie męczyły.
P.S. W Forze chętnie bym sobie pyknął nigdy nie gralem
Ja obecnie przerzuciłem się, po paru ładnych latach grania, z Counter Strike: Source na Battlefield Bad Company 2 (ogólnie w każdą serie BF'a grałem - na PC oczywiście) .. Z nudów czasem w WoWa pykam ..
Ja obecnie katuję Call Of Duty: Modern Warfare 2 - dobra giera tylko brak dedykowanych serwerów = porażka totalne, zastany IW Net...
Teraz planuję pograć właśnie w BF'a 2: Bad Company - ale muszę najpierw kupić lepszego kompa bo granie w 800x600 na low detalach mnie już nie bawi ;/
Więc BF'a najprędzej za miesiąc odpalę ;/
Ja kupiłam dla swoich chłopaków i czekam na przesyłkę-DJ HERO na PS 3,napewno sama spróbuje,a tak od czasu do czasu w TIME CRISIS 4 [gra z pistoletem w komplecie]
Fifa10, NFS, Dirt 2,
A co do Navi nie wiem bo dojechałem do Kojota i auto tam zostało woda w silniku heheh ! Aha Kojot wspominał że w AZ Auto mają remont jeszcze jakiś miesiąc wiec trzeba poczekać !