Auto: GTI P mk7 Pomógł: 1 raz Dołączył: 27 Kwi 2009 Skąd: Gdynia
Wysłany: 2009-09-27, 19:20
MastaMarek napisał/a:
bump, bo nawet nikt nie wiem ze sa nowe zdjecia :D lol. super czysta rx8, tak ma byc!!
Akurat w Borsku ubrudził się trochę . Ale mycie, czyszczenie dosłownie wszystkiego po 8 godzin raz na tydzień robi swoje .
wOOx napisał/a:
Widziałem na zywo. Brzydka nie jedzie i własciel niemiły A tak napoważnie to jest nic przy tym co bedzie Jak zrealizujesz plany to wpadne znowu zeby obadac rezulataty:D
Chyba na odwrót, właściciel brzydki a auto nie miłe . Całymi dniami ogarniam temat turbo .
Retro napisał/a:
Widzę, że nakładka pod zderzak przywędrowała
Jest już założona , tył też ale na boki jeszcze nie zebrałem weny. Chyba w następny weekend założe boczne dokładki i wygląd zewnętrzny zostawiam w spokoju. No może jeszcze dystanse żeby koła ładnie wyglądały.
[ Dodano: 2009-11-20, 16:35 ]
Na spóźnioną trzecią rocznicę
Jako, że jestem nowym członkiem forum witam serdecznie wszystkich forumowiczów a w szczególności autora tego tematu, ponieważ to właśnie tutaj postanowiłem nabazgrać swój pierwszy post ^^ Bardzo ładna Madzia Ostatnio szary kolor chyba staje się modny - jak z utrzymaniem czystości szaraczka ? Gdyby Twoje cudo było moje, dodałbym tylko i wyłącznie jakiś ładny niewielki spoiler - oczywiście w kolorze nadwozia, żadne karbonowe łopaty
Ps. Co prawda jestem z Rzeszowa, a więc z drugiego końca Polski, niemniej w tym roku byłem nad naszym polskim morzem i scenerie pierwszych zdjęć wydają się znajome. Niech zgadnę: Wesołe miasteczko = Władysławowo, zatoka = Zatoka pucka?
Wysłany: 2010-02-25, 19:46
Ja mam delikatnie mówiąc obsesje z myciem Rexa także myje je najmniej raz na tydzień, więc z utrzymaniem czystości ja osobiście mam problem . Spojler jaki mi sie podoba to Mazdaspeed, ale jednak zostanę przy tym jaki mam .
Wysłany: 2010-07-09, 13:43
Nocna sesja
Dodatkowo doszedł Racing Beat REVi Ram Air Duct (podziękowania dla Boletz!). Mam wrażenie że auto jest bardziej elastyczne i lepiej się zbiera i to chyba nie efekt placebo .
Musiał się pochwalić no !
Marco, nie sądzę żeby to był efekt placebo ;P
Jak zobaczyłem jak jest zamontowan seryjny dolot to się za głowę złapałem, że to w ogóle jedzie do przodu