Witam ponownie
zakupy zakupami ale mam problem z tymi halulcami... podpowiedzcie co polecacie, myslalem nad EBC ale juz sam nie wiem... samochod bedzie uzywany glownie do jazdy na codzien, ale raz na jakis czas o ile wlasnie czas pozwoli chcialbym sie autkiem pobawic... czyli najtanszego zestawu nie wsadze... finansowo chcialbym sie zmiescic w granicach 500zl/szt za tarcze na przod... mechanik mi doradza tarcze bez naciec i nawiercen, nie wiem dlaczego i tak patrzylem ze te sa chyba w miare dobre...
http://www.otoebc.pl/ebc-...zt-p-16575.html
jak ktos mial takie prosze o podpowiedz jak sie sprawdzaly i jakie klocki do nich
z dodatkow doszlo IC i blow off
Auto: RX8 High Niuter ! Pomógł: 7 razy Dołączył: 07 Mar 2011 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2014-05-06, 21:47
Zmień mechanika bo nie wie co gada , te tarcze Ebc nawiercane są ok tylko klocek daj ebc green albo hawk hps jak ma być głównie ulica i okazjonalnie zabawa
Witam po bardzo dlugiej nieobecnosci
po wielu przerwach wkoncu odpalone, w poniedzialek jeszcze do malowania zderzaka i bedzie mozna zrobic sesje i troche jazd probnych
ponizej troche zdjec
i mam pytanie, czy moze mi ktos podpowiedziec jak podlaczyc obrotomierz, predkosciomierz i wskaznik temp zeby dzialalo ?
pozdrawiam Marek