przema72 no w pewnym stopniu ograniczajÄ radoĹÄ z jazdy, auto staje siÄ nudne i dziwne, koĹem nie przekrÄci, bokiem nie poleci, lecz wszystko mija jak wyĹÄ czysz wszystko
auto staje siÄ nudne i dziwne, koĹem nie przekrÄci, bokiem nie poleci, lecz wszystko mija jak wyĹÄ czysz wszystko
piszesz to jakbys dzien w dzien lataĹ bokami po miescie , wsiÄ dz , wyĹacz DSC , rusz na miasto , bedziesz mĂłgĹ postawic obok gronkowego chrupka szybciej niz ci sie wydaje
Ĺťe niby jak wyĹÄ czysz dsc/esp to reakcja na gaz jest agresywniejsza? Exe jakim cudem proszÄ powiedz mi... NaprawdÄ nie udzielaj siÄ jak masz kleiÄ trzy po trzy... W Ĺźyciu nie jechaĹeĹ agresywnie jakimkolwiek samochodem, a swoje doĹwiadczenie opierasz na domysĹach i jutubie... Zanim coĹ palniesz chociaĹź o tym poczytaj, lepiej na tym wyjdziesz Ty i czytelnicy tego forum.
[ Dodano: 2014-05-27, 18:28 ]
Ja swojego rx'a nieoszczÄdzaĹem, Kajak Ĺwiadkiem, a rzadko gasiĹem kagaĹce, przy miejskiej jeĹşdzie w niczym nie przeszkadzajÄ , chyba Ĺźe chcesz agresywnie wystartowaÄ, albo polataÄ bokiem, ale przy normalnej szybkiej jeĹşdzie nie odczuwasz ich obecnoĹci.
[ Dodano: 2014-05-27, 18:30 ]
O mowiÄ to po prawie czterech latach zapierdalania (bo po to je kupiĹem) rx'em po mieĹcie.
e46 320 mocÄ nie grzeszyĹa wiÄc koĹo gronkowego chrupka nie postawiĹem jej
po mieĹcie to nie ma co szaleÄ, ale za to poza miastem to inna bajka :D
eXe, chĹopcze... SkoĹcz.. NaprawdÄ... WyĹÄ cz Internet i zacznij siÄ wypowiadaÄ jak bÄdziesz miaĹ wkoĹcu rx-a i kilka tys nim przejechane, z czego 3/4 na peĹnej, wtedy ze wstydu wykasujesz 90proc swoich postĂłw.
DSC wyĹÄ czam tylko zimÄ na pustym parkingu, Ĺźeby bÄ czki pokrÄciÄ. Albo jak chcÄ siÄ pobawiÄ, a wokóŠnie ma nikogo ani niczego Po to jest, Ĺźeby dziaĹaĹo, dupe nie raz mi uratowaĹo. Nawet jak ktos uwaĹźa siÄ za HoĹowczyca