Auto: Mazda RX8 HP AT
Wysłany: 2014-09-01, 20:12
yasko napisał/a:
RobertoX-8 napisał/a:
Nie wiedziałem nigdy takiej wersji, ale czy taka HP ma obrotomierz do 9 tys. wyskalowany?
[ Dodano: 2014-08-31, 16:33 ]
yasko napisał/a:
Wczoraj byłem w Grodzisku lekko ponad 1h, a widziałem Twoje auto 2 razy. Ładnie się prezentuje.
To mów mi kiedy będziesz jechał w te strony to może spota zrobimy, no i zobacze samochód naszego kolegi bo jak nie mam tyle szczęścia
Ok, ale pod warunkiem, że będę w okolicy Grodziska RX-em. W niedziele jeździłem autami znikającymi w tłumie.
Niestety ja jestem na razie uziemiony. Jutro podjadę do serwisu zostawić auto bo niestety jest problem z oponą. Niestety wulkanizator nie może zdjąć felgi bo są nakrętki zabezpieczające do których oczywiście nie mam przejściówki.Jedne serwis dziś próbował je zdjąć z użyciem zestawu do zdejmowania takich nakrętek ale prędzej sobie popsuł nasadki Także auto sobie samotne stoi na parkingu bo nie da się nim pojechać dalej niż lokalnie do mechanika a o duższych wyjazdach to wolę nie myśleć
Update:
Nakrętki zdjęte W lokalnym serwisie za całe..50zł
Jeszcze tylko została naprawa opony i temat zakończony ale to już załatwię jutro z rana