2005, 231 km, revolution, uropejczyk, bez navi, xenony, skóra wbrew pozorom nie czarno-brazowa a czarno-czerwona.
+przebieg 50tys więc nie najgorzej kupiłem od byłego forumowicza MS, jestem jej drugim właścicielem, były właściciel kupił ją w salonie w berlinie, idzie gładko nic nie stuka nie puka, silnik chodzi jak należy, jestem zadowolony z zakupu
Oto kilka fot z sobotniego spotkania na naszym okolicznym torze szału nie było bo to tor do kjs'ów więc ciężko tam było rozwinąć skrzydła, ale było miło przynajmniej nie można mi zarzucić że się tylko po mieście lansuję
z dalszych modów, to tak, cewki BHR już lecą, zamach już leci, jutro jadę po klocki hamulcowe, sprzęgło i dolot zamawiam w przyszłym tygodniu lub na początku maja, reszta w toku
DonDawido, gra i buczy, wszytko masz na filmikach wyżej, ale dziś mi chyba uszczelkę z pod kolektora wydmuchało, bo coś mi świszczy, mniejwięcej z tamtych okolic podczas jazdy, przy dodawaniu gazu na postoju nic nie słychać, a podczas jazdy świszczy jak by jakiś przedmuch był... jutro zerknę co to.
wczoraj wpadł zapłon z BHR, ogólnie jestem bardzo zadowolony, lepsza kultura pracy na wolnych i silnik żwawiej się wkręca na obroty, no i małpka jest czadowa , ogólnie byłem bardzo zaskoczony przy montażu, bo wszystko pasowało P&P