Auto: rx 8 231km/mercedes A Pomógł: 1 raz Dołączył: 10 Sie 2014 Skąd: tychy
Wysłany: 2015-02-21, 22:28
czas przygotować się do sezonu.Więc plan taki,do 6-tego kwietnia na zlot montaż tableta,wydech,graffiti.Tablet już jest zakładany,wzór grafa wybrany tylko cza znależć wydech.Wóz od elektryka jedzie prosto do artysty grafika.
_________________ wole umrzeć jak mój dziadek spokojnie we śnie a nie jak jego pasażerowie krzycząc z przerażenia
Wysłany: 2015-03-19, 21:55
niestety wzór na obu stronach będzie jak na zdjęciu nr2 gdyż trza by było robić 2 osobne projekty.A to już koszt przekraczający mój tegoroczny budżet.wóz odbieram w poniedziałek
_________________ wole umrzeć jak mój dziadek spokojnie we śnie a nie jak jego pasażerowie krzycząc z przerażenia
Wysłany: 2015-03-23, 20:54
ze względu na zmiany w projekcie na masce niestety o parę dni się przedłuży ale nie ma tego złego boki już są widziałem i sam jestem pozytywnie zaskoczony
ja miałem kienta z Ukrainy co całe auto pomalował /gdzieś były zdjęcia w necie
maleńki, efekt był by lepszy do oceny gdyby zdjęcia były większe ale z tegoco udało mi się zobaczyć wygląda nie zle