matber1, ja wĹaĹnie zaczÄ Ĺem siÄ zastanawiaÄ nad wymianÄ wydechu bo coĹ czujÄ Ĺźe kat powoli siÄ koĹczy szczegĂłlnie po mojej zeszĹorocznej przygodzie z padniÄciem cewki w trasie jak wracaĹem po Ĺlubie tygera
matber1: PrzerzucaĹem ostatnio Allegro i znalazĹem Toyosports, tyle, Ĺźe trochÄ taniej. Co do AgencyPower to bardzo chÄtnie bym go sobie wstawiĹ, ale w tej chwili powstrzymuje mnie wĹaĹnie cena - mam pilniejsze wydatki, w tym takĹźe na swojÄ Sucz.
Toyosport moĹźna kupiÄ na ich stronie komplet razem z transportem do polski za 400 funciakĂłw to daje jakieĹ 2k pln, tylko zastanawia mnie opis Ĺźe to do RX-8 o mocy 190 i 210HP a to ma siÄ nijak do 231KM ktĂłre mam u siebie.
matber1: AgencyPower to mĂłgĹbym mieÄ i catback. :D
A tak serio to róşnica w cenie jest znaczÄ ca, tak jak napisaĹeĹ i dlatego mam ten dylemat. Pewnie skoĹczy siÄ na Toyosports.
otis: Nie wynika to z róşnicy miÄdzy KM a HP? Nie pamiÄtam dokĹadnie tych przelicznikĂłw, a nie mam teraz czasu za tym googlowaÄ.
Tak na chĹodno kalkulujÄ c to pewnie wymianÄ wdechu i wydechu zrobiÄ za dwa-trzy miesiÄ ce. Korci mnie teĹź lekkie koĹo.
Panowie, zamachy w obu wersjach rx8 sÄ takie same?? chcÄ zamĂłwiÄ ten zamach http://www.rotaryfx.com/product_p/per1093.htm ale nie jest tam napisane do jekiej to jest wersji a nie chciaĹbym potem kombinowaÄ ze zwrotem?
DonDawido, juĹź dawno chciaĹem zamĂłwiÄ ale paypal mi zeĹwirowaĹ raz i nie przeszĹa mi pĹatnoĹÄ a teraz stwierdziĹem Ĺźe jeszcze popytam bo nie doczytaĹem do jakiej to jest wersji i siÄ zastanawiam czy jest jakaĹ róşnica w zamachach z wersji 192HP i 231HP....