To może ja spróbuje Co powiecie na spotkanie w Żorach w McDonald's 17 kwietnia o godzinie 15 Ja z Cieszyna mam do Żor 35 kilometrów A kto jest z Katowic Bytom Zabrze to tez ma około 35 kilometrów do Żor. Chyba do tego czasu znajdziecie czas na spotkanie Co wy na to ????????????
RX-8 AeroKit Revolution 231Hp Velocity Red z LPG
&
Honda CBR 600 F4i
kazik1
Auto: rx8 1.3T 315 HP '04 / rx8r3 '10 231 HP
Do³±czy³: 23 Pa¼ 2011 Sk±d: polska/moskwa
Wys³any: 2011-12-23, 22:38
korzystajac z okazji ze bylem dzis w pl posianowilem wpasc do kilku osob na slasku lecz tylko jedna mi podala swoj numer po piwku rozjechalismy sie w swoje strony/////
anubis88
Auto: RX8 LPG AeroKit Revolution 231Hp Velocity Red Pomóg³: 16 razy Do³±czy³: 01 Wrz 2010 Sk±d: ÅšlÄ…sk
Auto: FC N/A, BMWe36 Pomóg³: 4 razy Do³±czy³: 28 Pa¼ 2008 Sk±d: zabrze
Wys³any: 2012-02-02, 23:55
ja bym sie tez spotkal chetnie ...
fazer5
Auto: mazda rx7 fc3s turbo II Pomóg³: 2 razy Do³±czy³: 10 Gru 2009 Sk±d: piekary Å›l
Wys³any: 2012-02-03, 06:48
od jakiegoś czasu mamy z moim wspólnikiem bardzo trudny czas, a teraz przyszła chyba kulminacja, spać po nocach nie możemy ze stresu, ale proponuje spotkanie pod AKS w Chorzowie coś na wzór:
mamy niedaleko warsztat, zapraszamy na herbatę, kawę ect. w warunkach mocno spartańskich. dla tych którzy nie widzieli jeszcze swojego silnika w środku, dla tych którzy kochają dziwadła, dla tych którzy lubią motocykle, przyczepy N126, stare mercedesy, wkońcu dla tych którzy lubią podróże u nas znajdą wsparcie swoich chorych pasji .
namówcie swoich kumpli niekoniecznie rx'siarzy na jakiś taki spocik, pokażmy im jak zajebiste są rx'y. Ku...wa nic sie na tym śląsku nie dzieje!!!
z naszej strony paru chłopaków z niedowładem mózgu na dziwadłach gwarantowane.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach