Witam RX'a posiadam juz odkolo 2 miesiÄ ce jednak teraz postanowiĹem siÄ pochwaliÄ zakupem . Za nie dĹugo napisze listÄ zmian jakie planuje w niedalekiej przyszĹoĹci przeprowadziÄ w samochodziku.
A oto jak narazie skromna lista zmian jakie niebawem zawitajÄ w mazdzie
-korek od oleju w ksztaĹcie rotora
-pokrywa silnika oklejona carbonem
-wymiana ukĹadu dolotowego, jeszcze nie wiem jaki bÄdzie wsadzony
-skrzela
-oĹwietlenie ledowe w Ĺrodku jak i obrys i pod lusterkami
-malowanie felg na biaĹÄ perĹe bÄ dz srebrny metalik(chcÄ je odĹwierzyÄ)
-wizyta u lakiernika gdyĹź zauwaĹźyĹem tyci tyci bÄ belek rdzy na jednym nadkolu
-polerka ĹwiateĹ przednich bo jedno jest lekko matowe
-tablem w Ĺrodku Ĺźeby mieÄ wszystko bed kontrolÄ
-konserwacja podwozia
-polerka nadwozia
-malowanie zaciskĂłw hamulca
-byÄ moze lekkie przyciemnienie tylnych szyb,dosĹownie lekkie przydymienie ze tak to okreĹle
-wymiana koĹcowego tĹumika bo coĹ mi tam Ĺźegocze
narazie tyle, jak zrobie poĹowe z obecnych zaĹoĹźeĹ to pomyĹlÄ nad dalszymi modyfikacjami. bo jak narazie jak widaÄ to czeka mnie sama kosmetyka:)
Ostatnio zmieniony przez zwodzik 2014-05-06, 20:53, w całości zmieniany 3 razy
Mi sie podoba bo czerwona sese
Co do dolotu to jedynym rozsÄ dnym rozwiÄ zaniem to SUCHY stoĹźek przed chĹodnicÄ lub jeszcze rozsÄ dniejszym to wkĹadka o lepszej przepuszczalnoĹci do OEM obudowy filtra.
ps.coĹ te fotki nie halo i do tego caĹa strona forum siÄ rozjeĹźdĹźa bo daĹeĹ 2fotki obok siebie. Najlepiej daj na pokazywarka.pl ale jak planujesz jakieĹ zmiany i na bieĹźÄ co upload fotek, to zaĹóş sobie konto na http://photobucket.com/ albo https://driiive.com/
_________________ Nie jestem mechanikiem,wiÄc moje wypowiedzi nie muszÄ byÄ fachowe. Ale wiem, Ĺźe RX8 zapierdziela jak dziki TiReX
czesc dawno mnie nie byĹo na forum z racji pracy w Danii wiÄc i mazda nie wiele zostaĹa zmodyfikowana wzglÄdem planĂłw mam do was pytanko, wiecie moze kto w maĹopolsce albo na podkarpaciu byĹby wstanie zaĹoĹźyÄ mi tableta do rxa? mam tablemt i daszek do navi tez zakupilem bo nie miaĹem go seryjnie niestety. Prosze o jakieĹ podpowiedzi. pozdrawiam
Auto: GTI P mk7 Pomógł: 1 raz Dołączył: 27 Kwi 2009 Skąd: Gdynia
Wysłany: 2015-06-19, 23:03
Apeluje, proszÄ zatrzymaj jÄ w oryginalnym stanie i bÄdzie piÄkna tak jak teraz jest . Co raz trudniej o nie przerobione a'la festyn stajl i powoli robi siÄ z tego auta druga Calibra ;( ...