A tu moja madzia na którą się przesiadłem z bmw e46 330ci i jestem baaardzo pozytywnie zaskoczony... autko nieziemsko trzyma sie drogi pieknie brzmi i wyglada w srodku nieziemsko
2006 rok 231 hp 75 tyś km na liczniku przejechalem juz tysiac kilometrow i wszystko wydaje sie w swietnym stanie autko po prostu genialne
obawialem sie baardzo tego silnika ale pożyjemy zobaczymy
mam nadzieje ze uda sie wprowadzic kilka poprawek typu skrzela, wydech toyosport i moze jakies dokładki ale zobaczymy jak wyjdzie
Ostatnio zmieniony przez kelevra 2013-05-31, 23:16, w całości zmieniany 1 raz
Auto: Mazda RX-8 192KM
Wysłany: 2013-04-15, 20:10
hehe.
Może się dowiedział ile kosztuje przerzutka na LHD
Ale podejście też fajne - Ściemnie, że dopiero co kupione i co w nim zmienie. A tutaj taki psikus :D
Tak był w ogłoszeniu gdyz mialem 2 autka drugie oglaszalem ale dluugo nie moglem sprzedac... w kazdym badz razie sprzedalem jzu tamto i mazda zostaje ze mna tamto ogloszenie jest nieaktualne wiec nei sądze koledzy zebym robił jakąś wieś...?
autko zostaje u mnei i to co pisałem to zamierzam zrobić... nie prosiłem opini na temat aukcji tylko autka
Auto: Mazda RX-8 192KM
Wysłany: 2013-04-21, 23:44
kelevra, no to jak zostaje u Ciebie to super :D Plan modyfikacji też przyjemny. Chyba nie zostaje nic innego jak czekać na raport z postępów prac nad modyfikacjami.
No i z pytaniem o przekładkę i tablice dołączam się do Kajaka
Tak zostaje z kierownica po prawej zadnej przekladki nie planuje tak mi sie dobrze jeździ. Pozdrawiam... apropo moze ktos wie gdzie mozna rotorek w przedni zderzak zakupic?
No felgi dotz hanzo juz przyszly dzis zawiozlem na dokladne mycie jutro zakładam i będę się chwalić fotkami;)
w najblizszym czasie ida na przyciemnianie wszystkie szyby poza czołową ( tak przednie boczne też )
oraz wydech juz zamowiony tez zaraz po weekendzie powinienem montować nadal szukam jakiejs fajnej dokladki badz zderzaczkow w dobrych pieniadzach zas na koniec czerwca autko umowione do lakiernika co by poprawic bok
Jaki wydech?
Też będę u siebie przyciemniał szyby. Daj fotę jak już to zrobisz, bo moja jest prawie identyczna jak Twoja, jedynie felgi mam inaczej pomalowane.