Tak, wĹasnie ta, wiem wiem ale cena byĹa doĹÄ okazyjna, w planach zmiana lampy (prawy przod) bo siÄ poci, prawy kierunek byĹ pÄkniety, zostaĹ wymieniony na nowy, lakierowanie i zaklejenie przedniego zderzaka, nastÄpnie gaz, kolejnym krokiem bÄdzie konserwacja podwozia, nastÄpnie zmiana wydechu na sportowy w miÄdzyczasie zamontujÄ tablet zamiast oryginalnej navi (o ile znajdÄ kogos kto mi to podĹÄ czy)...
czy jest cos jeszcze na co nie zwrĂłciĹem uwagi przy zakupie? jesli chodzi o stan techniczny to byĹem z nia na Mazdzie opĹaciĹem kompleksowe badanie, lakier bez zarzutĂłw, przebieg realny, takĹźe gĹĂłwnie pozostaja drobne poprawki lakiernicze
Na karoserii znajdujÄ siÄ lekkie odpryski, jako wstepna trafna diagnoza - samochodzik musialbyc lekko przytarty i ktos po naĹozeniu podkladu wystawil go na zimna temperature i stad teraz te dziurki w lakierze, malowanie z wypeĹnieniem 2 punktĂłw z rdzÄ oraz konserwacjÄ nadwozia wycenione przez kumpla na okolo 1200zĹ takze naprawde groszowe wydatki a Reksio bedzie sie cieszyĹ nowym lakierem na poĹowie szkieletu
Ja celuje przyszly rok w jakieĹ pĂłl sliki, czasem trafiajÄ sie w dobrych cenach federale, toyki czy advany, sÄ tez sliki ale dlugo bym pewnie nie pojezdzil na nich :D
Tablet fajny bo ma dobre katy widzenia matryca, a sam sprzet nie jest pradozerny
Auto: RX8 High Niuter ! Pomógł: 7 razy Dołączył: 07 Mar 2011 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2013-09-13, 10:14
Toyki odpuĹÄ znajomy ma Advany AD08 i mega guma , Federale 595 rs-r sÄ spoko ale teĹź kumpel ma ale mĂłwi na mokrym zimny trzeba uwaĹźaÄ dopĂłki temperatury nie zĹapiÄ , jakby co to gdzieĹ miaĹem stronkÄ kolesia co ogarnia te gumy w dobrych cenach
toyki nie sÄ zĹe, wrÄcz lepiej trzymajÄ od federala (testowane na jednym aucie obie gumy na torze). R888 ma jeden minus, gĹoĹniejszej gumy to ja nie widziaĹem.