Auto: rx 8 231km/mercedes A Pomóg³: 1 raz Do³±czy³: 10 Sie 2014 Sk±d: tychy
Wys³any: 2014-09-21, 00:19 coÅ› :D dla żony
ze względu że merc żony (mercedes A clase 1.6 cdi)zaczyna mnie doprowadzać do szału.Bo cokolwiek by się nie stało jak zajadę do warsztatu (jakiegokolwiek) nikt nie chce się podjąć naprawy ze względu na małą komorę silnika itd.Mam już tego ku.... dość i potrzebuję kupić coś małego dla kobity mniej kłopotliwego w naprawach do 8tyś.Tylko jest jeden szkopuł jak to dla kobity musi być automat.Jak by się ktoś zetknoł z jakimś fajnym ogłoszeniem proszę o info a dobra może bardziej sprecyzuję coś małego,w automacie i byle nie dizel
_________________ wole umrzeć jak mój dziadek spokojnie we śnie a nie jak jego pasażerowie krzycząc z przerażenia
mały automacik to pooglądaj Opla Corsę B lub C zapewne będzie zadowolona, corsy nie psują się, łatwo się je naprawia i są małe u mnie 1.0 co niby jeden z gorszych silników i już ponad 23k km i żadnej awarii mimo że jej nie oszczędzam lecz słyszałem że w C 1.0 lubi przeskoczyć łańcuszek
może też Renault Clio II też podobno wytrzymałe autka
Auto: rx 8 231km/mercedes A Pomóg³: 1 raz Do³±czy³: 10 Sie 2014 Sk±d: tychy
Wys³any: 2014-09-21, 18:34
eXe napisa³/a:
mały automacik to pooglądaj Opla Corsę B lub C zapewne będzie zadowolona, corsy nie psują się, łatwo się je naprawia i są małe u mnie 1.0 co niby jeden z gorszych silników i już ponad 23k km i żadnej awarii mimo że jej nie oszczędzam lecz słyszałem że w C 1.0 lubi przeskoczyć łańcuszek
może też Renault Clio II też podobno wytrzymałe autka
nie wiedziałem że corsy występuja w automatach, poszukam. Lexus za wielki
_________________ wole umrzeć jak mój dziadek spokojnie we śnie a nie jak jego pasażerowie krzycząc z przerażenia
maleńki ano były i o dziwo sporo można trafić z niskim przebiegiem(wiadomo, małe auta często były wykorzystywane w mieście i sporo się nie najeździły)
Proponuje stworzyć nowy wątek, w którym będzie tylko informacja jakiego auta szukasz.
Ten przenosze do ogólnego.
Uważaj na małe auta z automatem, bo z reguły to nie jest normalna przkłądnia auomatyczna tylko zautomatyzowana, tj. zwyłe sprzęgło z siłownikiem. Rozwiązanie dobre, ale do czasu aż się nie zepsuje, a długiej żywotności nie ma.
Polcam rozejrzeć się za czymś z segmentu C.
_________________ Pozdrawiam
yasko
wole umrzeć jak dziadek maleńkiego, spokojnie we śnie a nie jak jego pasażerowie krzycząc z przerażenia
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach