Wysłany: 2014-02-14, 14:44 Jakie wtryskiwacze, gdzie kupiÄ
Witam
sorry za pytanie jestem nowy nie znam sie za bardzo
przy kupowaniu wtryskiwaczy czym sie kierowac oprĂłcz modelem katalogowym do danego auta
ale czy jest jakaĹ róşnica czy sa firmy ktĂłre robiÄ zaje^%$te wtryskiwacze
dokĹadajÄ c pare zĹotych czy to wszystko jedno
chodzi o to Ĺźe zostawiĹem auto w serwisie ASO! czas oczekiwania na jeden wtryskiwacz 7tyg !!!! wiÄc powiedizeli Ĺźe moge sobie sam kupic i im daÄ to bÄdzie szybciej
wiÄc potrzebuje wtryskiwacz N3H3-13-150 itp do wersji 231km bez gazu
i nie wiem czy sÄ róşnice w tym co jest w internecie co robi wtryskiwacz lepszym a co gorszym
Auto: westfield i reynard Pomógł: 3 razy Dołączył: 29 Paź 2009 Skąd: Rawa Mazowiecka
Wysłany: 2014-02-14, 16:34
no to ja bardzo polecam Ci mycie i czyszczenie wtryskĂłw, jeĹli jeden masz przytkany i wymienisz go na nowy a reszta moĹźe byÄ czÄĹciowo przytkana wiÄc nie bÄdÄ rĂłwno podawaĹy, wymontuj wszytkie i oddaj do czyszczenia wtedy wszsytkie bÄdÄ rĂłwno podawaĹy lub wszsytkie nowe
_________________ SPRZEDAM: ZAMACHY,SPRZÄGĹA
KUPIÄ SILNIK N/A Z S5
Auto: RX8 High Niuter ! Pomógł: 7 razy Dołączył: 07 Mar 2011 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2014-02-14, 16:40
rycerski napisał/a:
po informacji ze mam czekac 7 tyg
to dĹugo ale pewnie ciÄ gnÄ OEM z Japoni , tak jak ja kiedyĹ czekaĹem na OEM panewki miesiÄ c bo ASO ĹciÄ gaĹo je z magazynu w USA.... a cena raczej normalna jak na nĂłwkÄ...:)
no to ja bardzo polecam Ci mycie i czyszczenie wtryskĂłw, jeĹli jeden masz przytkany i wymienisz go na nowy a reszta moĹźe byÄ czÄĹciowo przytkana wiÄc nie bÄdÄ rĂłwno podawaĹy, wymontuj wszytkie i oddaj do czyszczenia wtedy wszsytkie bÄdÄ rĂłwno podawaĹy lub wszsytkie nowe
a widzisz to bardzo wazne i logiczne a w serwisie nic nie mowili skoro wszystkie maja rowno pracowac to musza byc w rownym stanie a nie jeden nowka a reszta jak jest :D
[ Dodano: 2014-02-15, 14:39 ] http://m.ebay.com/itm/111...VISPEC&gxo=true a co sadzicie o tym jal zamowie 4 i wymienie ma nowki, rozumiem ze one sa identyczne nie ma lewy prawy tylko kazdy pasuje ?! Czy jest cos na co trzeba zwracac uwage oprocz model rx8 231km czy jest jeszcze cos na co trzeba wrocic uwage ?? Prosze o info