Wysłany: 2010-10-14, 18:55 Rx8 English Drive, my green rocket
PomyĹlaĹem, Ĺźe wrzucÄ parÄ fotek mojej Ăłsemki biorÄ c pod uwagÄ, Ĺźe right hand drive jeszcze na forum w tej karoserii nie goĹciĹa
SamochĂłd to caĹkowita seria, jak na razie nic nie zostaĹo zmienione i teĹź Ĺźadnych przerĂłbek w przyszĹoĹci nie planujÄ - co nie znaczy Ĺźe bym nie chciaĹ po prostu nie mam do tego czasu, wiecie obowiÄ zki. Korzystam z kaĹźdej okazji Ĺźeby siÄ moim cudem przejechaÄ bo to sama przyjemnoĹÄ. MiaĹem w swojej "karierze" kilka samochodĂłw ale obecny rex sprawia mi najwiÄcej radoĹci z jazdy
Rok produkcji 2004
Wersja mocniejsza 231 czegoĹ tam
Przebieg 124 tyĹ km (wrzucam fotke z przebiegiem dla tych, ktĂłrzy twierdzÄ , Ĺźe powyĹźej 100 tyĹ te silniki do niczego siÄ nie nadajÄ , z powodzeniem jeĹźdĹźÄ rexem na urlopy do PL i problemĂłw jak na razie nie mam)
Ostatnio zmieniony przez stan666 2010-10-14, 19:14, w całości zmieniany 1 raz
nie mam pojÄcia ale takie rzeczy to chyba bez problemĂłw uĹźywane w Polsce kupisz. A poza tym jest na forum osobny dziaĹ na to off top. jak by co to na priv napisz.
anubis88
Auto: RX8 LPG AeroKit Revolution 231Hp Velocity Red Pomógł: 16 razy Dołączył: 01 Wrz 2010 Skąd: ĹlÄ sk