No to Matber kiedy sprzedajesz RX 8 ?? na pare części byłbym chętny
_________________ Najwieksza wada Twojego samochodu jest poprzedni wlasciciel ...
-= ile pali ? tyle co Kamaz holujący zepsutego Ziła nad Tybetańską przełęcz =-
no to dobrze, że jej sie podoba bo to nie dla mnie kupione tylko dla mojej narzeczonej
ale generalnie to powiem Wam, że dobrze się tym jeździ i nieźle się całkiem odpycha hehe.
Jedno co jest zdecydowanie na plus dla Audi vs Mazda to nagłośnienie.
W Mazdzie jest Bose - w Audi też jest Bose ale gra o niebo lepiej...nie wiem może jest to kwestia akustyki wnętrza, może jego rozmiarów...
1.8t fajne silniki i łatwo je się podkręca
Który to rocznik, ale chyba ma poprawiony docisk tylnej osi spoilerem, bo pierwsze roczniki tego nie miały i w szybkich zakrętach była trochę loteria czy nie obróci.
Moja żona się uparała jak osioł na TTke, ale nam nie są potrzebne dwa wynalazki ja się uparłem na S-Maxa
sam na początku myślałem o TT lecz RX-8 mi się bardziej podoba(4 drzwi a do tego ta moc przy tej pojemności)
mam nadzieję że będziesz tak zadowolony z Audi co ja(u mnie jedynie na moc narzekam lecz jeśli chodzi o awaryjność to nie zna tego słowa)
Dobry wybór Mateusz, szczególnie dla kobiety. Mam w a4 silnik 2,0t o mocy 200KM. Jednak to 1,8T uchodzi za mniej awaryjny. Silnik podatny na modyfikacje. Jeżeli jednak lubisz swoją dziewczynę, to radzę z tym ostrożnie. TT jest lżejsze niż A4. Generalnie TT z silnikiem bienzynowym z początku XXI wieku jest mniej awaryjny niż późniejsze roczniki. Typowe usterki to zawór N75, sterownik kolektora dolotowego, częste dolewki oleju (jak widać nie tylko RX chleje olej). Szkoda, że nie skusiłeś się na quattro. Bezawaryjności!
Auto: jeszcze nie rx8...
Wysłany: 2013-08-01, 21:06
...toż to całkiem zacny kawał aluminium, oj ubiorą tt'tkę... może i nie jakieś super wymyślne, ale klasyka będzie w połączeniu z tym lakierem na pewno rewelacyjnie się prezentować!