Witam serdecznie. Mam problem. Cos sie stalo z moimi zegarami. Przy wejsciu do auta swieca sie one delikatna poswiata. Gdy przekrece stacyjke swieca sie one dosc intensywnie na bialo. Natomiast , gdy przekrece wlacznik na swiatla pozycyjne lub mijania to zegary i radio swieci mi sie tylko delikatnie na czerwono. Ktos mial taki problem? Jak sobie z nim poradzic? Pozdrawiam
W RX-8 masz możliwość wyboru koloru podświetlenia zegarów. Służy do tego pokrętło jasności podświetlenia. Przy maksymalnym podkręceniu do góry (lub na dół - nie pamiętam) zmienisz kolor podświetlenia na biały.
Skala351
Auto: Rx8
Do³±czy³: 01 Mar 2014 Sk±d: PoznaÅ„
Wys³any: 2014-03-02, 12:02
Dzięki wielkie panowie. Problem rozwiązany. Jestem świeżym posiadaczem tego autka i po prostu jestem w jego obsludze zielony. Mam jeszcze dwa problemy. Pierwszy z nich to ustawienie godziny. Jak to zrobic? bo po prostu mnie mam pojecia.
Drugi problem natomiast problem to problem z radiem. Nie chce mi "polknac" plyty . Co moze byc tego przyczyna? Pozdrawiam i licze na odpowiedz.
Jak chcesz ustawić godzinę to na środku w desce rozdzielczej są przyciski SET i CLK. Nie pamiętam teraz czy przytrzymać trzeba przycisk SET lub CLK, potem zacznie migać godzina i tymi guzikami zmieniasz godzinę.
A co do płyt to poszukaj na forum, bo już była o tym mowa.
Auto: ByÅ‚ RX-8 HN 6-gear '05 / jest Collka TS Pomóg³: 4 razy Do³±czy³: 02 Lip 2012 Sk±d: StÄ…d
Wys³any: 2014-03-02, 13:40
Skala351 napisa³/a:
Drugi problem natomiast problem to problem z radiem. Nie chce mi "polknac" plyty . Co moze byc tego przyczyna? Pozdrawiam i licze na odpowiedz.
Aby Ci zjadł płytę wciśnij LOAD i poczekaj chwilę aż wyświetli Ci się, że jest gotowy. Wtedy wetknij płytę i Ci wejdzie.
Sprawdź najpierw, czy masz wolne miejsce w zmieniarce, bo możesz mieć przez przypadek jakieś płyty przez poprzedniego właściciela nie wyciągnięte
_________________ マツダ
ズーム - ズーム
Skala351
Auto: Rx8
Do³±czy³: 01 Mar 2014 Sk±d: PoznaÅ„
Wys³any: 2014-03-02, 13:53
Sprawdze, a jesli sa te plytki w srodku , to jak je wyciagnac?
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach