MastaMarek
Auto: Mazda RX8
Wysłany: 2009-11-07, 07:31 Evolv Chicago
Witam
Jako ze skaczylem edytowac filmik dla mojego klubu, to postanowilem takze sie nim tutaj podzielic. Filmik nie jest jakis rewelacyjny ale to wszystko bylo tylko zwykla kamera krecone - nic specjalnego podam jeszcze moj poprzedni filmik.
Auto: GTI P mk7 Pomógł: 1 raz Dołączył: 27 Kwi 2009 Skąd: Gdynia
Wysłany: 2009-11-07, 12:30
Bez przesady ze nic rewelacyjnego... jak wpadniesz do pl to cos zmontujemy moze. Mam leb pelen scenariuszy ale zerowe pojecie o nagrywaniu/edytowaniu .
Marzy mi sie filmik a'la wagenwers, szybie miasto (http://www.youtube.com/watch?v=OD21KfZw7ZE) z muzÄ np Hollywood Undead - undead itp
Auto: GTI P mk7 Pomógł: 1 raz Dołączył: 27 Kwi 2009 Skąd: Gdynia
Wysłany: 2009-11-07, 13:54
Znam tylko jedna osobe stamtad, reszta jakies tajniaki
MastaMarek
Wysłany: 2009-11-07, 20:13
Marco7 napisał/a:
Bez przesady ze nic rewelacyjnego... jak wpadniesz do pl to cos zmontujemy moze. Mam leb pelen scenariuszy ale zerowe pojecie o nagrywaniu/edytowaniu .
Marzy mi sie filmik a'la wagenwers, szybie miasto (http://www.youtube.com/watch?v=OD21KfZw7ZE) z muzÄ np Hollywood Undead - undead itp
Ja z checia cos pokrece!! te filmiki byly krecone na mojej 4 letniej kamerze juz i na dosc tanim oprogramowaniu. lol. Trzeba zebrac ekipe i cos nakrecic. Z checia nakrecilbym tez cos bardziej odwaznego jako ze w stanch to jest policjant prawie na kazdym zakrecie. lol. Ja w polsce bede na lato, raczej nie na stale jeszcze i bez rexa ale powinen byc juz w krakowie.
No niestety jak dla mnie bez rewelki Nie chodzi raczej o jakoĹ filmu czy edycjÄ bo to akurat jest ok ale o to, Ĺźe tam siÄ nic nie dzieje
Tobie moĹźe wydawaÄ siÄ fajny ale dla mnie to banda nieznanych mi ludzi stojÄ cych na parkingu
A tam na tym filmiku od Marco widziaĹem MX-5 Five'a siÄ przewinÄĹa
_________________ Rotary Inside
Hurt paliw
MastaMarek
Wysłany: 2009-11-08, 05:41
Retro napisał/a:
No niestety jak dla mnie bez rewelki Nie chodzi raczej o jakoĹ filmu czy edycjÄ bo to akurat jest ok ale o to, Ĺźe tam siÄ nic nie dzieje
Tobie moĹźe wydawaÄ siÄ fajny ale dla mnie to banda nieznanych mi ludzi stojÄ cych na parkingu
A tam na tym filmiku od Marco widziaĹem MX-5 Five'a siÄ przewinÄĹa
Filmik byl glownie robiony dla naszego klubu. lol. tak zeby powspominac troche lato :D "nic sie nie dzieje" poniewaz tutaj strasznie lapia mandatami za jakie kolwiek przekroczenia na drodze :D W sumie w Stanch jedynym miejscem na jazde szybko to jest tor. Nic innego nie wchodzi w rachube, no chyba ze mieszkasz gdzies w texasie, gdzie do najblizeszgo posterunku policji jest 200mil. lol. Jak mowilem, ja z checia nakrecil bym cos odwazniejszego ... tak tylko wrzucilem tutaj bo w sumie krew w zylach plynie u nas ta sama ale jestesmy w innych miejscach :D
No spoko Ja Cie rozumiem Tylko, Ĺźe widzisz :p Ty znasz tych ludzi i wiesz, kto na tym filmie jest kto My niestety nie, nie wiemy nawet jak Ty wyglÄ dasz