Na początek chciałbym serdecznie wszystkich pozdrowić i się przywitać, gdyż jestem nowy na forum, i jestem świeżym posiadaczem rx8 2004r. od 5 dni. Witajcie!
Mój problem to nie do końca działający pilot visteon 41844 (cztero przyciskowy), pilot nadaje ale w bardzo wąskim paśmie, potrzeba by go było skalibrować (tak powiedział elektronik), ale ja mam tylko jeden pilot Więc mam taką prośbę: Czy ktoś z was mógłby do takowego machera podjechać i sprawdzić pasmo działania swojego pilota visteon 41844 i napisać mi jaka jest ta częstotliwość dokładnie? Ja zapłacę za usługę przelewem dobroczyńcy który mnie wspomoże. Bardzo proszę o pomoc!
Miałem podobnie, mój pilot wysyłał sygnał sygnał przypadkowo.
Kupiłem drugi na forumowej giełdzie za 50 PLN i zadziałał za pierwszym razem. Programowanie może 30 sekund zajęło.
Zajrzyj do działu giełda tutaj na forum, poputaj sprzedających, albo na allegro - sporo przyjechało anglików.
Moze jeszcze na mazdaspeed jest jakaś giełda - nie wiem tego. Ale może te piloty szły do innych mazd? Też nie wiem, ale podrzucam pomysły.
Ostatecznie to ebay, ale ja bym cierpliwie poczekał na jakąś okazję an forum lub allegro.
Ważny jest tylko numer z tyłu pilota (czyli ten 41844), jak się zgadza, to zaprogramujesz pilota bez problemu.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach