JakiĹ czas temu zajeĹşdziĹem motor w mojej rx-8. Po nabyciu drogÄ kupna nowego zgĹosiĹem siÄ do Kojota w celu dokonania wymiany. Dla niego okazaĹo siÄ to jak wymiana opon na nowe, albo jeszcze Ĺatwiejsze. Poza tym takiej wiedzy jakÄ posiada Kojot nie ma chyba nikt w Polsce! Nawet serwis na PuĹawskiej, ktĂłry siÄ szczyci obsĹugÄ Ăłsemek wymiÄka! Szczerze Wam polecam Kojota, nawet jeĹli macie zamiar wymieniaÄ "tylko" Ĺwiece Patenty jakie on zna na pewno wam uĹatwiÄ Ĺźycie :D
dzieki chlopaki za poparcie mojej osoby. Ja uwazam, ze wszyscy ktorzy u mnie byli sa tak samo zadowoleni jak ja robiac wasze samohody
Bo Ty jesteĹ Tomaszu po prostu lekko szurniÄty na punkcie wankli, tak jak ja. Róşnica miÄdzy nami jest taka, Ĺźe Ty jesteĹ praktykiem, a ja nieudacznym teoretykiem Ja siÄ cieszÄ, jak ludzie siÄ cieszÄ
mam pytanie do Kojota
przymierzam siÄ do zakupu Reksia, a poniewaĹź sporo jeĹźdĹźÄ poczytaĹem i popytaĹem trochÄ i sĹyszaĹem róşne gĹosy na temat trwaĹoĹci Wankla/ w jakimĹ salonie pani powiedziaĹa mi Ĺźe po 120 tys trzeba robiÄ remont, przeczytaĹem gdzieĹ Ĺźe w USA Mazda daje gwarancjÄ na 30tys mil itp./ Ile tak naprawdÄ da siÄ przejechaÄ na tym silniku, zakĹadajÄ c w miarÄ spokojnÄ jazdÄ/ o ile da siÄ nim jeĹździÄ spokojnie/