Tak, własnie ta, wiem wiem ale cena była dość okazyjna, w planach zmiana lampy (prawy przod) bo się poci, prawy kierunek był pękniety, został wymieniony na nowy, lakierowanie i zaklejenie przedniego zderzaka, następnie gaz, kolejnym krokiem będzie konserwacja podwozia, następnie zmiana wydechu na sportowy w międzyczasie zamontuję tablet zamiast oryginalnej navi (o ile znajdę kogos kto mi to podłączy)...
czy jest cos jeszcze na co nie zwróciłem uwagi przy zakupie? jesli chodzi o stan techniczny to byłem z nia na Mazdzie opłaciłem kompleksowe badanie, lakier bez zarzutów, przebieg realny, także głównie pozostaja drobne poprawki lakiernicze
Na karoserii znajdują się lekkie odpryski, jako wstepna trafna diagnoza - samochodzik musialbyc lekko przytarty i ktos po nałozeniu podkladu wystawil go na zimna temperature i stad teraz te dziurki w lakierze, malowanie z wypełnieniem 2 punktów z rdzą oraz konserwacją nadwozia wycenione przez kumpla na okolo 1200zł takze naprawde groszowe wydatki a Reksio bedzie sie cieszył nowym lakierem na połowie szkieletu
Ja celuje przyszly rok w jakieś pól sliki, czasem trafiają sie w dobrych cenach federale, toyki czy advany, są tez sliki ale dlugo bym pewnie nie pojezdzil na nich :D
Tablet fajny bo ma dobre katy widzenia matryca, a sam sprzet nie jest pradozerny
Auto: RX8 High Niuter ! Pomógł: 7 razy Dołączył: 07 Mar 2011 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2013-09-13, 10:14
Toyki odpuść znajomy ma Advany AD08 i mega guma , Federale 595 rs-r są spoko ale też kumpel ma ale mówi na mokrym zimny trzeba uważać dopóki temperatury nie złapią , jakby co to gdzieś miałem stronkę kolesia co ogarnia te gumy w dobrych cenach
toyki nie są złe, wręcz lepiej trzymają od federala (testowane na jednym aucie obie gumy na torze). R888 ma jeden minus, głośniejszej gumy to ja nie widziałem.