MastaMarek
Auto: Mazda RX8
Wysłany: 2013-01-28, 23:47 Chyba znowu kupiÄ RX8
Czesc Wszystkim,
Wrocilem ze Stanow do Polski. Niestety RX8 sprzedalem juz kilka lat temu. Uwielbialem ten samochod. Ostatecznie wygladal tak:
Niestety od tamtych czasow nie mam zadnego nowego projektu. Juz powoli ... mnie troche nosi i nie moge wytrzymac. Przegladam sobie oferty na otomoto i tak powoli zastanawiam sie nad nowa baza pod projekt. 350z, s2000, s14, m5 .... duze tego jest Nawet nie bralem pod uwage RX8 poniewaz wiem jak jest z serwisem w Polsce.
Nie wiem co mnie podkusilo ale spradziwlem strone www Kojota. On jest moim sasiadem ^_^ pewnie mieszkamy od siebie o 1km oddaleni to mi dalo do myslenia i sprawdzilem ceny RX8. wow, za darmo ludzie je sprzedaja. Znalazlem RX8 z 2004 z 70tys km przejechane za 19.999zl. Chyba nie da sie jechac szybciej za taniej :D
... wiec, chyba znowu kupie mazda RX8 ;] uwielbiam ten samochod. Renesis jest nudny, tak, ale z kojotem u boku w przyszlosci damy 13B-rew. RX8 to genialna platforma i za takie pieniadze jakie ludzie ja sprzedaja.
kolor musi oczywiscie byc velocity red i chyba dokoncze moj projekt i zrobie cos takiego:
moje pierwsze pytanie jest takie. Zupelnie nie znam sie na dobrych sklepach z czesciami do Mazdy RX8 w Polsce. Jaki sklep polecacie? sprawdzalem poturbowani.pl ale nie maja duzego wyboru. Potrzebuje wszsytkiego po trochu. Zaczniemy od gwitnu, stabilizatorow, rozporek mazdaspeed, intake, caly nowy wydech z midpipe ... i powoli zrobimy z tego jakis projekt ciekawy.
co o tym sadzicie? musze odwiedzic kojota, moze on mnie tez przekona
MastaMarek, czÄsto twĂłj poprzedni wĂłz widywaĹem na róşnych galeriach fejsbukowych i nie tylko, liczÄ na to Ĺźe nastÄpnego rexa teĹź nie na jednej zobaczÄ jak masz Kojota po sÄ siedzku to nic tylko rozglÄ daÄ siÄ za zdrowym egzemplarzem
Po co w PL kupowaÄ? tu ludzie na banie z cenami upadli a i tak wszystkiego nie ma. W XXI wieku mamy samoloty kurierĂłw ect. wiÄc nie widzÄ problemĂłw w zamawianiu nawet z jp.
Auto: Mazda RX-8 192KM
Wysłany: 2013-02-04, 10:01
MiaĹeĹ przepiÄknego ReXa. Tak jakMike pisaĹ - widaÄ go byĹo w internecie nie tylko na FB, ale i na niektĂłrych forach. MastaMarek, na pierwszej fotce, jaki to jest model felg?