Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: boletz
2014-10-30, 09:32
Chyba znowu kupię RX8
Autor Wiadomość
MastaMarek

Auto: Mazda RX8
Wysłany: 2013-01-28, 23:47   Chyba znowu kupię RX8

Czesc Wszystkim,

Wrocilem ze Stanow do Polski. Niestety RX8 sprzedalem juz kilka lat temu. Uwielbialem ten samochod. Ostatecznie wygladal tak:

Niestety od tamtych czasow nie mam zadnego nowego projektu. Juz powoli ... mnie troche nosi i nie moge wytrzymac. Przegladam sobie oferty na otomoto i tak powoli zastanawiam sie nad nowa baza pod projekt. 350z, s2000, s14, m5 .... duze tego jest ;) Nawet nie bralem pod uwage RX8 poniewaz wiem jak jest z serwisem w Polsce.

Nie wiem co mnie podkusilo ale spradziwlem strone www Kojota. On jest moim sasiadem ^_^ pewnie mieszkamy od siebie o 1km oddaleni ;) to mi dalo do myslenia i sprawdzilem ceny RX8. wow, za darmo ludzie je sprzedaja. Znalazlem RX8 z 2004 z 70tys km przejechane za 19.999zl. Chyba nie da sie jechac szybciej za taniej :D

... wiec, chyba znowu kupie mazda RX8 ;] uwielbiam ten samochod. Renesis jest nudny, tak, ale z kojotem u boku w przyszlosci damy 13B-rew. RX8 to genialna platforma i za takie pieniadze jakie ludzie ja sprzedaja.

kolor musi oczywiscie byc velocity red i chyba dokoncze moj projekt i zrobie cos takiego:

moje pierwsze pytanie jest takie. Zupelnie nie znam sie na dobrych sklepach z czesciami do Mazdy RX8 w Polsce. Jaki sklep polecacie? sprawdzalem poturbowani.pl ale nie maja duzego wyboru. Potrzebuje wszsytkiego po trochu. Zaczniemy od gwitnu, stabilizatorow, rozporek mazdaspeed, intake, caly nowy wydech z midpipe ... i powoli zrobimy z tego jakis projekt ciekawy.

co o tym sadzicie? musze odwiedzic kojota, moze on mnie tez przekona ;)
Ostatnio zmieniony przez Bielau 2015-04-07, 20:40, w całości zmieniany 1 raz  

Mike 

Auto: RX-8 Haj Pałer, Pasiak B5
Wysłany: 2013-01-29, 00:21   

MastaMarek, często twój poprzedni wóz widywałem na różnych galeriach fejsbukowych i nie tylko, liczę na to że następnego rexa też nie na jednej zobaczę ;) jak masz Kojota po sąsiedzku to nic tylko rozglądać się za zdrowym egzemplarzem :)

https://www.facebook.com/RxKlubPolska?ref=hl

stramer 

Auto: RX-7 FC
Wysłany: 2013-01-29, 14:10   

Jaaakie cudne felgi na tej drugiej fotce :shock:
P.S. Dlaczego nie przywiozłeś sobie jakiejś jako mienie przesiedleńcze?

Sqad 

Auto: Donatan 125
Wysłany: 2013-02-04, 00:02   

Po co w PL kupować? tu ludzie na banie z cenami upadli a i tak wszystkiego nie ma. W XXI wieku mamy samoloty kurierów ect. więc nie widzę problemów w zamawianiu nawet z jp.

Zwirz 

Auto: Mazda RX-8 192KM
Wysłany: 2013-02-04, 10:01   

Miałeś przepięknego ReXa. Tak jakMike pisał - widać go było w internecie nie tylko na FB, ale i na niektórych forach. MastaMarek, na pierwszej fotce, jaki to jest model felg?

http://rx-klub.pl

Odpowiedz do tematu