KaĹźdy filtr da siÄ zapchaÄ, a od klimatyzacji to na pewno
co do bĹÄdu to o ile mnie pamiÄÄ nie myli to Cylinder1 misfire, czyli zapĹon na pierwszy rotorze pada, ktĂłraĹ cewka lub Ĺwieca, albo jedno i drugie
Filtr odpowiedzialny za paliwo i powietrze? W rexie nie ma filtra paliwa .jest tylko pompa w zbiorniku a w niej siteczko ktĂłre lubi siÄ zapychac .przekichana sprawa.moĹźe lepiej napisz o co ci chodzi bo za bardzo nie kumam i koledzy pewnie teĹź nie.wymieniĹes cewki na nowe? Kable i Ĺwiece teĹź? Skasowales bĹÄ d po wymianie?
and_realmadryt
Auto: Mazda RX-8
Auto: RX8 Pomógł: 11 razy Dołączył: 20 Maj 2009 Skąd: KrakĂłw
Wysłany: 2013-05-08, 20:42
To jest w ukladzie powrotu paliwa/oparow do baku o ile dobrze pamietam, ba chyba u mnie nawet jest walniete bo co jakiĹ czas mam blad (bez CEL) o evaporate leak.
Raczej z odpalaniem nie powinieneĹ mieÄ problemĂłw przez to. MoĹźe sprĂłbuj zapaliÄ z odpietymi wezykami?
Auto: RX8 HP, RX7 FC TURBO.. Carina 1.6 :) Pomógł: 38 razy Dołączył: 30 Lis 2011 Skąd: ĹladĂłw/Warszawa
Wysłany: 2013-05-09, 06:07
senk napisał/a:
Filtr odpowiedzialny za paliwo i powietrze? W rexie nie ma filtra paliwa .jest tylko pompa w zbiorniku a w niej siteczko ktĂłre lubi siÄ zapychac .przekichana sprawa.moĹźe lepiej napisz o co ci chodzi bo za bardzo nie kumam i koledzy pewnie teĹź nie.wymieniĹes cewki na nowe? Kable i Ĺwiece teĹź? Skasowales bĹÄ d po wymianie?
Filtrjest i jest zintegrowany z obudowÄ pompy. droga zabawka... ponad 2000 w aso Pogrzebie jeszcze i postaram siÄ jakÄ Ĺ odpowiedĹş znaleĹşÄ