Ja mam zielonÄ na poznaĹskich blachach ale ostatnio Ĺźadko tu bywam na forum hehe
schatzi
Auto: jeszcze nie - RX
Wysłany: 2011-04-04, 18:13
Witam,
ja teĹź jestem z Poznania i wĹaĹnie z moim chĹopakiem zastanawiamy sie nad kupnem RX-8. Ja niestety z natury kobiecej;) jestem bardzo nieufna i troszke obawiam siÄ silnika... z racji tego, Ĺźe jest nietypowy. ChÄtnie zapoznaĹabym uĹźytkownikĂłw tego modelu Ĺźeby rozwiaÄ me wÄ tpliwoĹci, bo nie ukrywam, Ĺźe samochĂłd bardzo mi sie podoba a poza tym mĂłj chĹopak nosi sie od dĹuĹźszego czasu z zamiarem kupienia sportowego samochodu. JeĹźeli w Poznaniu odbÄdzie siÄ spotkanie ( meeting ) to bardzo chÄtnie rĂłwnieĹź pojawiĹabym siÄ:)
Pozdrawiam,
schatzi
Auto: jeszcze nie - RX
Wysłany: 2011-04-05, 19:08
Niestety, bo czasami moĹźe warto nie doszukiwaÄ siÄ wszÄdzie drugiego dna;) a w kwestii RX-8 po prostu trochÄ bojÄ siÄ silnika. MoĹźe na motoryzacji sie aĹź tak dobrze nie znam, tym bardziej na silnikach Wankla ( mam nadziejÄ, Ĺźe dobrze napisaĹam nazwÄ ), ale czytajÄ c róşne fora internetowa moje obawy rosnÄ . Szczerze mĂłwiÄ c chÄtnie spotkaĹabym siÄ z osobÄ , ktĂłra uĹźytkuje to auto, aniĹźeli rozmawiaĹa jak na razie z osobami, ktĂłre chcÄ sprzedaÄ swoje Rexy ( dwa auta do sprzedaĹźy sÄ w Poznaniu ). MoĹźe ktoĹ z Was jest lub bÄdzie w Poznaniu i miaĹby chwilÄ, Ĺźeby siÄ spotkaÄ? W ramach odwdziÄczenia siÄ moĹźemy zaproponowaÄ usĹugÄ z auto kosmetyki
Pozdrawiam,