Auto: RX-8, Audi S8, GS300 Pomóg³: 1 raz Do³±czy³: 23 Lis 2010 Sk±d: Warszawa
Wys³any: 2011-05-14, 17:13 Błąd P0562
Witam. Umylem samochod i z godzine pozniej chcialem gdzies pojechac i patrze check mi sie pali ;/ Podlaczylem mazde po komputer i taki blad mi wywalilo P0562 uklad zasilania elektrycznego - niskie napiecie. Od czego taki blad mi sie pokazal?? Czym to moze byc spowodowane i gdzie szukac przyczyny? Zalalem cos podczas mycia?? Wczesniej nie mialem takiego problemu a komory silnika nie mylem. Prosze o pomoc bo co skasuje ten blad to mi sie zapala od nowa,a nie lubie choinki na zegarach... Z gory dzieki za pomoc
ps. wogole prawie pradu nie ma tzn. nie dziala swiatlo w drzwiach w podsufitce, wyswietlacz od radia i radio nie dziala , nwet z pilota bagaznika nie moge otworzyc ;/ Bezpieczniki czy jakis moze przekaznik padl i stad ten blad?
Problem rozwiazany. Padl bezpiecznik...ale zdziwiony jestem,ze odrazu wyskoczyl check...
anubis88
Auto: RX8 LPG AeroKit Revolution 231Hp Velocity Red Pomóg³: 16 razy Do³±czy³: 01 Wrz 2010 Sk±d: ÅšlÄ…sk
Wys³any: 2011-05-14, 23:30
a miałeś jeszcze jakieś inne objwy?? czy tylko te co opisałeś?
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach