Witam.
To mój pierwszy temat, gdyż stałem się dzisiaj szczęśliwym posiadaczem RX-8.
Temat bÄ™dzie dotyczyÅ‚ podÅ›wietlenia klamek w rex’e.
Postaram się opisać wszystko krok po kroku używając zdjęć.
No to zaczynamy:
1. potrzebne narzędzia:
-lutownica (cyna, kalafonia)
-kombinerki
-cążki
-nóż
-zapalniczka
-taśma materiałowa (do zamaskowania naszej wiązki)
Podświetlenie klamki z lewej strony jest na stałe gdyż podczas jazdy wieczorem nie razi, a podświetlenie klamki z prawej można wyłączyć poprzez zablokowanie otwierania szyb dla pasażera.
Ja również jestem nowym posiadaczem Rexa (od niedawna - 2mc) ale ja nie uznaję przeróbek to co zostało fabrycznie przygotowane to dla mnie najpiękniejsze dopieszczone - ozdóbki hmm nie lubię , ale jak to mówią kwestia gustu a o gustach się nie dyskutuje.
Auto: Renault Modus
Do³±czy³: 30 Kwi 2010 Sk±d: ÅšlÄ…sk
Wys³any: 2011-07-08, 12:20
Wykonanie SUPER .Może by tak skorzystać z diod z soczewką 3 mm dałoby to bardziej elegancki wygląd i można by schować diodę w plastiku. Jasność byłaby ta sama. Hobbistycznie zajmuje się oświetleniem. W moim MODUSowatym króliku doświadczalnym podświetlenie schowków oraz podwozia zaświeca się płynnie po otwarciu auta, otwarciu drzwi, zgaszeniu silnika. Jak ktoś kiedyś potrzebowałby jakiejś pomocy dotyczącej oświetlenia to polecam skromnie swoją osobę pozdro.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach