Auto: Mazda RX-7 FC Pomógł: 2 razy Dołączył: 24 Wrz 2008 Skąd: Kraków
Wysłany: 2008-10-02, 20:16 Mazda RX-7 FC n/a
Przedstawiam moją siódemkę, to rocznik 1986 z dodatkowym "S-pakietem", obecnie już nie kompletnym, bo zdjąłem tylny spojler. Oryginalny silnik 13B bez doładowania. Wersja całkowicie goła, bez bajerów. Auto jest w stanie oryginalnym, nie tknięte ręką "tuningowca" i chcę aby takie zostało.
Pozniżej kilka fotek:
Ostatnio zmieniony przez Pit 2012-08-02, 08:56, w całości zmieniany 4 razy
Auto: Mazda RX-7 FC Pomógł: 2 razy Dołączył: 24 Wrz 2008 Skąd: Kraków
Wysłany: 2008-10-02, 20:41
Mam pytanie, co sądzicie o mojej decyzji o usunięciu tylnego spojlera? Jak dla mnie to na dwóch oostatnich fotkach, tyłeczek wydaje się o wiele zgrabniejszy, ale spotkałem się już z opinią że z dodatkowym spojlerem jest jej lepiej.
Mam pytanie, co sądzicie o mojej decyzji o usunięciu tylnego spojlera? Jak dla mnie to na dwóch oostatnich fotkach, tyłeczek wydaje się o wiele zgrabniejszy, ale spotkałem się już z opinią że z dodatkowym spojlerem jest jej lepiej.
Jeden i drugi jest na pewno oryginalny. Nie widziałem ich natomiast nigdy razem na samochodzie. Wg mnie - tak (z jednym spojlerem) jest lepiej