Auto: RX-8 Pomógł: 2 razy Dołączył: 22 Sie 2011 Skąd: W-wa
Wysłany: 2011-11-23, 19:20
Rozumiem, ze nadal nikt nie probowal? Zastanawiam sie nad kupieniem zestawu
Kenwood KOS-L702+KOS-V500. Nawet chetnie sam bym to zrobil, ale ja bardziej nadaje sie do software'u niz hardware'u. Szczegolnie ciezkie wydaje mi sie odlaczenie nawigacji i wstawienie w jej miejsce ekranu kenwooda. Anubis Ciebie rozumiem rowniez korci? Czy juz Ci sie udalo?
anubis88
Auto: RX8 LPG AeroKit Revolution 231Hp Velocity Red Pomógł: 16 razy Dołączył: 01 Wrz 2010 Skąd: ĹlÄ sk
Wysłany: 2011-11-23, 21:33
Tak interesuje siÄ tym doĹÄ mocno koszt tego co wypisaĹem to okoĹo 3000$.....
W jednym Car-Audio powiedzieli mi Ĺźe granice 2000zĹ ale to takie liche parametry by wtedy miaĹo
Auto: RX-8 Pomógł: 2 razy Dołączył: 22 Sie 2011 Skąd: W-wa
Wysłany: 2011-11-23, 23:25
no, ale Ty mowisz o wszystkich czesciach "zestawu", a wiekszosc jest nie potrzebna. ekran oczywiscie i zewnetrzna jednostka, ktore w komplecie i odtwarzaja filmy roznego formatu, muzyke, nawigacej, bluetooth itp. mysle, ze w kolo 4k zlotych mozna sie zamknac majac do dyspozycji porzadny sprzet. ja juz od jakiegos czasu umawiam sie z gosciem na wycene, ale nie udalo nam sie spotkac. jak mi sie wreszcie uda to przekaze to co mi zaoferuje
Auto: RX8 Pomógł: 11 razy Dołączył: 20 Maj 2009 Skąd: KrakĂłw
Wysłany: 2011-11-27, 23:56
@smok_adi
sÄ zestawy AUX IN do RX ale mam za stare radio (za stary soft) wiÄc bÄde sam robiĹ audio in - znalazĹem w necie opis jak siÄ wpiÄ Ä przed wzmacniacz.
skoro bÄde grzebaĹ i przerabiaĹ daszek to zamontuje sobie Ĺadowarke tak Ĺźe nie bÄdzie jej widaÄ - nic nie bÄdzie na zewnÄ trz.
fabryczna navi jest 7" wiÄc myĹle Ĺźe tablet'a 7" teĹź tam upchnÄ (chce przerobiÄ caĹÄ czeĹÄ wewnÄtrznÄ tak Ĺźeby mocowaÄ tableta prawie na staĹe - tzn mĂłc raz na miesiÄ c wyjÄ Ä karte sd i wgraÄ nowsze mapy i mp3)
podejrzewam, ze jak sie panel rozkreci, to i navigacje sie jakos odepnie.
z ladowarka sam w zyciu nie wpadne- jakis pomysl jak to zrobic?
a co do kart sd itp to zamontuj ja na stale slotami do gory, nie do dolu, tak, ze zawsze bedziesz mogl podlaczyc usb czy wsadzic sd(acz to zalezy od ukladu slotow w poszczegolnych tabletach)
anubis88
Auto: RX8 LPG AeroKit Revolution 231Hp Velocity Red Pomógł: 16 razy Dołączył: 01 Wrz 2010 Skąd: ĹlÄ sk