czeka mnie wymiana klockĂłw hamulcowych i zastanawiam siÄ na jakie, uĹźytkujÄ rexa na codzieĹ i mam zamiar w tym sezonie kilka razy wybraÄ siÄ na tor i siÄ zastanawiam czy wrzuciÄ Ori klocki czy, czy moĹźe coĹ innego, myĹlaĹem o Hawk HP+, lub Hawk HPS, ale nie wiem czy jest sens bo nie jestem jakimĹ super rajdowcem, a rexem jeĹźdĹźÄ po torze doĹÄ zapobiegawczo jak narazie, a kolejne pytanie jak zniosÄ seryjne tarcze konfrontacjÄ z klockami hawk?? ewentualnie jakie klocki byĹcie polecili??
Ja zmieniaĹem u siebie przednie tarcze i klocki, tarcze DBA plus wĹaĹnie Hawki HPS i sÄ bardzo dobre .. Wtedy po przesiadce na nowy sprzÄt odczuĹem, Ĺźe sprawujÄ siÄ lepiej niĹź oryginalne .. Tylko pytanie jak i czy te klocki bÄdÄ wspĂłĹgraÄ z oryginalnymi tarczami
wĹaĹnie, tarcze mam jeszcze w bdb kondycji wiÄc po co je zmieniaÄ? a jak ma byÄ taki sam efekt jak z ori klockami to po co przepĹacaÄ?? wypowie siÄ ktoĹ obiegany w temacie??
odgrzejÄ lekko kotleta, mam nadziejÄ, Ĺźe nie bÄdziecie mi mieÄ tego za zĹe, nie chciaĹem nowego tematu zakĹadaÄ;)
mianowicie nie wiem co mam zaĹoĹźyÄ w Rexie, w moich poprzednich autach zakĹadaĹem firmÄ ATE i byĹo dobrze, teraz teĹź widziaĹem coĹ takiego - klocki hamulcowe, ale nie wiem czy siÄ sprawdzÄ . ocb z tym wskaĹşnikiem zuĹźycia, to chodzi o te blaszki czy co? sorry za pytania, ale bÄdÄ pierwszy raz wymieniaĹ klocki w Mazdzie. z gĂłry dziÄki i pzdr!