Dziejuje za pomoc ale juz wiem czym to jest spowodowane do mojego auta byl dorabiany nowy kluczyk bo orginalny zostal zagubiony i to chyba jest przyczyna
Odkopuje stary temat bo mam podobny problem licze na pomoc, w moim aucie sam na wĹasne zyczenie uszkodziĹem immo tak wiec najtansza opcja byĹo wymiana sterownika silnika z kluczykiem, zakupiĹem wymieniĹem auto odpalilo smiga jak ta lala a tu niespodzianka nie dziaĹa abs a sterownik pokazuje blÄ d brak zgodnoĹci sterownika silnika ze sterownikiem abs, moĹźe ktoĹ wie jak to rozwiÄ zaÄ.
Pewnie trzeba do kodowaÄ moduĹ ABS-u -zwykĹym fejsem tego nie zrobisz ,...bÄdziesz musiaĹ siÄ udaÄ do ASO albo do kogoĹ co ma IDS-a
Sterownik dokupiĹeĹ taki sam numerami ?
Dzieki za pocieszenie problem taki ze w pobliĹźu Kolobrzegu brak serwisu ktĂłry by to ogarnÄ ale coz zostaje wybraÄ siÄ na wycieczkÄ niestety na razie tylko niedziele mam wolne moĹźe w grudniu siÄ uda.