Wysłany: 2011-11-24, 21:59 RX-8 aka Reksio - nowe zdjęcia i filmiki oraz "gleba&qu
Witajcie, otóż mój garaż powiększył się o kolejne auto, lecz nie tak zwykłe jak inne.... wczoraj zakupiłem sobie nową zabawkę, bardziej na niedzielne wypady, niż do użytkowania codziennego, z racji, że pali, tudzież pije więcej niż ja
Zacznę od tego, że szukałem sobie jakiejś fajnej zabaweczki i na liście były takie auta jak:
Subaru
BMW 3 w coupe
Ford Mustang
jakieś audi, możliwe że TT
BMW Z3 coupe
Ale zrezygnowałem z nich na rzecz pięknej, jadowitej bestii... MAZDA RX-8 Rok prod. 2004, pierwsza rej. na początku 2005r, przebieg 60tyś mil, 5 biegów manual, silnik 1.3 192KM renesis (Miało byc conajmniej 231, ale ubezpieczenie zjada mnie przy tym silniku wystarcząjaco), kolor ciemny grafit, na alusach 18", rozmiar kapci 225/45/18 91W. Co tu jeszcze napisac, hmmm.. z wypasu to to ma:
Xenon na soczewce
TCS
Klima
Skórzane kubełki, podgrzewane i regulowane elektrycznie
System audio BOSE, 9 głośników + zmieniarka 6CD - gra cudownie
multifunkcyjna kierownica
podgrzewany schowek w podłokietniku z przodu, nie wiem jak z tyłu, nie siedziałem jeszcze :hehe:
przednia, tylna szyba w grzaniu
podświetlenie lusterek zewnętrznych
No i chyba wszystko to co inne auta Pewnie czegoś zapomniałem i tak
O to kilka fotek z dzisiaj:
Pozdrawiam !
Ostatnio zmieniony przez blademan89 2012-09-02, 21:35, w całości zmieniany 2 razy
anubis88
Auto: RX8 LPG AeroKit Revolution 231Hp Velocity Red Pomógł: 16 razy Dołączył: 01 Wrz 2010 Skąd: Śląsk
U mnie w czasie pracy silnika też się ten schowek nagrzewa, i przyznam, że to jest troche irytujące, szczególnie jak trzymam w nim coś co raczej powinno być w chłodzie (komórka, napoje, etc.)
No to jestem dumny z mojej Madzi : ) Ogólnie da się tym jeździc w trasy.
anubis88, dostałeś ode mnie wiadomośc ? Wysłałem Ci po tym jak do mnie napisałeś - moja lista pytań trochę się powiększyła, jak mógłbyś odp, będę wdzięczny.
anubis88
Auto: RX8 LPG AeroKit Revolution 231Hp Velocity Red Pomógł: 16 razy Dołączył: 01 Wrz 2010 Skąd: Śląsk
Witajcie ponownie Otóż miałem dośc długi, wieczorny wypad dzisiaj (niedawno wróciłem :hyhy: ), z racji tego zrobiłem kilka fotek Madzi : ) Aparat był dobry, ale fotograf ze mnie żaden, nic nie ustawiłem i efekty widac na fotkach, a widoczki fajne ;/ Filmik też jest, ale coś słabo słychac jak to chodzi, więc wstawiac nie ma po co. Zrobiłem już ponad tysiąc mil od zakupu i jestem nadal zadowolony ; ) No nic enjoy anyway ! Teraz zasiadam do piwka :piwo: Dobrej Nocy.
P.S. Jazda bokiem też była do tego poleciało kilka killi :super:
anubis88