Auto: RX8 HP, RX7 FC TURBO.. Carina 1.6 :) Pomógł: 38 razy Dołączył: 30 Lis 2011 Skąd: ĹladĂłw/Warszawa
Wysłany: 2012-04-04, 08:57
Mam takiego ancymona z rosji co sami zĹoĹźyli i 30 tysi to jeĹşdziĹo. Wszystko nowe tylko Ĺşle poskĹadali. PoznaĹem wiele sĹow w jego ojczystym jÄzyku ktĂłre raczej w sĹowniku nie figurujÄ . OgĂłlna pĹÄta byĹa ,, na h.. mi to byĹo..
Auto: RX8 HP, RX7 FC TURBO.. Carina 1.6 :) Pomógł: 38 razy Dołączył: 30 Lis 2011 Skąd: ĹladĂłw/Warszawa
Wysłany: 2012-04-05, 01:27
dobra,.... to teraz wyjmij przepustnice i umyj w benzynie ekstrakcyjnej do czysta (tylko Kur...a nie poruszaj niÄ ). wykrÄÄ Ĺwiece dolne, odepnij wtyczki z pierwszej i trzeciej cewki. krÄÄ rozrusznikiem. usĹyszysz ĹychĹychĹych....bububububm . pokrÄÄ troche Ĺźeby siÄ przepaliĹo max 3 sekundy. jak to nie pomoĹźeto kompresje zmierz. opisaĹem prosty sposĂłb tu http://www.rxklub.pl/rxfo...bb38c9aad6eb687 Podejrzewam Ĺźe wynik na przednim bÄdzie koĹo 7,5 a na drugim 4 lub mniej. pisz co wyszĹo jak nie ogarniesz to ci numer wyĹle do mnie i dzwoĹ