Auto: VW Scirocco 1.4 2.0,CR-V i-CTDi Felicja 1.3 Pomógł: 2 razy Dołączył: 08 Maj 2009 Skąd: Katowice
Wysłany: 2009-05-18, 13:06 Auta do oceny z allegro
W zwiÄ zku z tym ze nie widze takiego tematu chciaĹbym zaĹozyc takowy na temat rexĂłw ktore potencjalnie mnie interesujÄ bo speĹniaja moje wstepne oczekiwania:) A Was bym prosiĹ o wstepna ocene czego dopatrzyliscie sie na zdjeciach a ja tego nei widze bo nie posiadam waszego doswiadczenia:) Ewentualnie w tym temacie mĂłgĹym poprosic ktoregos z Was o obejrzenie takiego samochodu dzieki waszej uprzejmosci moge sie odwdzieczyc flachÄ wysĹana paczka
Oto autka:
1. Dzisiejsza nowosc 231 km czarna za te pienaidze to jak za darmo... http://moto.allegro.pl/it...non_okazja.html
Auto: Toyota Auris :(
Wysłany: 2009-05-18, 14:13
Ja tam sie za bardzo nie znam ale pierwsza wydaje sie najlepsza pod kaĹźdym wzglÄdem tylko cena niska wiec jest wiÄksza moĹźliwoĹÄ ze samochĂłd byĹ bity ;/. Z reszta trudno jest powiedzieÄ w jakim samochĂłd jest stanie tylko ze zdjÄÄ
hmm... pierwsza ma przejechane 105 tys km... trochÄ duĹźo, nie wiadomo czy ktoĹ dbaĹ o silnik... ja bym celowaĹa w coĹ nowszego mimo wszystko. Tak czy inaczej, zgodzÄ siÄ, Ĺźe na oko to nic nie moĹźna poradziÄ... Ĺadne, czarne sÄ , ale trzeba pomacaÄ :D
Wysłany: 2009-05-18, 19:52
hmm... ja jestem z trĂłjmiasta ale powiem szczerze ze interesuje siÄ rexami ale nie znam siÄ na nich wiem ze marco7 ma rx8'ke juĹź jakiĹ czas, tez jest z Gdyni moĹźe on by ja oglÄ dnÄ Ĺ
Auto: VW Scirocco 1.4 2.0,CR-V i-CTDi Felicja 1.3 Pomógł: 2 razy Dołączył: 08 Maj 2009 Skąd: Katowice
Wysłany: 2009-05-18, 22:31
Kurcze no te 105 to troche jest na wankla... natomiast auto jest bez opĹat. Sam sprowadziĹem pare aut na typowy zarobek m.in 350Z `06 czy Accord `08 i wiem ze od ceny na allegro odejmuje sie koszt transportu i prowizji sprowadzajacego i wychodzi realna cena... ktora czesto daje czĹowiekowi do myslenia czemu tak tanio... co jest nie tak przeciez nikt nie robi okazji za taka niska cene...
Auto: RX-8 2003 192 hp Pomógł: 1 raz Dołączył: 02 Mar 2009 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-05-22, 12:37
do ceny tego pierwszego TRZEBA doliczyÄ opĹaty. wiem bo pytaĹem. to ok 2500 jak twierdzi sprzedajÄ cy.
aktualnie jeĹşdzi tym samochodem jego ojciec do sanatorium czy coĹ, ale auto ĹciÄ gniÄte na handel.
bite bankowo. przebieg olbrzymi. chyba nie warto. ja siÄ skusiĹem na 192hp w podobnej cenie, ale z duĹźo mniejszym przebiegiem.
Wysłany: 2009-05-22, 14:46
ehh no nie wydaje mi sie Ĺźeby "drift" takim samochodem byĹ opĹacalny jeĹźeli wszystko by sie co chwile psuĹo do tego nikt nie potrafiĹby tego pewnie naprawiÄ poza kojotem
Wysłany: 2009-05-22, 20:30
snauth napisał/a:
hm
zalezy PO CO kupuje sie rzecha- jesli zeby pouczyc sie driftu i odzyskac potem pare blach to im tanszy tym lepszy prawda ? Moze miec i 200 000 km.....
A co ma nauka driftu do tematu zakupu auta? Jakbym osobiscie szukaĹ auta do nauki driftu to bym kupiĹ E30 325... jakbym szukaĹ auta pod dicho to by sie trzeba byĹo rozgladnac za E46 w cabrio... Natomiast szukam rexa bo jest niepowtarzalny ! a nie z wyzej wymienionych wzgledĂłw. CHoc drift i lans mozna poĹÄ czyc kupujÄ c M3 E46 czego byĹem bliski ale niestety czeka mnie wyprowadzka na swoje wiec musze co nieco zrobic zeby dostosowac mieszkanie na potrzeby uzytku.
PaniczAdam ta co ty ja kupiĹes byĹa zajebista i ta cena! Ta czarna za 45 jest fajna bardzo ale uwazam ze cena troceh za wysoka za 192 i w sumie goĹe auto... przegladam allegro dalej
snauth [Usunięty]
Wysłany: 2009-05-22, 20:59
Po 1
Ostatnio zmieniony przez snauth 2009-05-24, 02:13, w całości zmieniany 1 raz
ten oto oglÄ daĹem 2 miesiace temu, byl w Rykach teraz na Ĺlasku
stan inealny! heheheh
folia na szybach byla z dziurami, wiec juz jej ni ma
to na masce to albo nalepka albo odpryski, bo auto walnÄĹo w sĹup jakiĹ, zderzak byĹ spasowany, ze poĹźal sie boĹźe, a maska jeszcze deko wgieta w tym miejscu!
jak widac srerbrne siatki w zderzaku, tamte byly ostro poĹamane, brak chĹodnic oleju dziury dwie w fotelu kierowcy, jakby po cygarze, w lewym rogu, zdjÄcie obciÄĹo
obok fotela pasaĹźera byĹa dziura na obudowie waĹu srodkowego wielkoĹci dĹoni, zamaskowana jakÄ s tkaninÄ
i mase innych wad
ale stan idealny... qwa