Poprzedni temat «» Następny temat
Auta do oceny z allegro
Autor Wiadomość
wOOx 

Auto: VW Scirocco 1.4 2.0,CR-V i-CTDi Felicja 1.3
Wysłany: 2009-05-18, 13:06   Auta do oceny z allegro

W związku z tym ze nie widze takiego tematu chciałbym załozyc takowy na temat rexów ktore potencjalnie mnie interesują bo spełniaja moje wstepne oczekiwania:) A Was bym prosił o wstepna ocene czego dopatrzyliscie sie na zdjeciach a ja tego nei widze bo nie posiadam waszego doswiadczenia:) Ewentualnie w tym temacie mógłym poprosic ktoregos z Was o obejrzenie takiego samochodu dzieki waszej uprzejmosci moge sie odwdzieczyc flachą wysłana paczka :)
Oto autka:
1. Dzisiejsza nowosc 231 km czarna za te pienaidze to jak za darmo... http://moto.allegro.pl/it...non_okazja.html

2. http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C8713091

brak znaczka dziwny siatex w zderzaku bum z przodu murowane... tata mi go zobaczy w tym tygodniu jak bedzie jechał w te okolice :)

3. http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C8660490

wydaje mi sie ze cena troskze wygĂłrowana za ten rok wyposazenie wersje silnikowa... no i zle umieszczona tablica...

wypowiedzcie sie prosze.
Ostatnio zmieniony przez KajaK 2012-12-06, 10:14, w całości zmieniany 1 raz  

Czerwski 

Auto: Toyota Auris :(
Wysłany: 2009-05-18, 14:13   

Ja tam sie za bardzo nie znam ale pierwsza wydaje sie najlepsza pod każdym względem tylko cena niska wiec jest większa możliwość ze samochód był bity ;/. Z reszta trudno jest powiedzieć w jakim samochód jest stanie tylko ze zdjęć :P

wOOx 

Wysłany: 2009-05-18, 14:17   

Doklanie natomiast jechac do 3miasta zeby stwierdzic ze nie warto to hmm to troche małoracjonalne :(

Ĺźabcia 

Auto: Mazda RX8 2005 GT
Wysłany: 2009-05-18, 15:17   

hmm... pierwsza ma przejechane 105 tys km... trochę dużo, nie wiadomo czy ktoś dbał o silnik... ja bym celowała w coś nowszego mimo wszystko. Tak czy inaczej, zgodzę się, że na oko to nic nie można poradzić... ładne, czarne są, ale trzeba pomacać :D

Czerwski 

Wysłany: 2009-05-18, 19:52   

hmm... ja jestem z trójmiasta ale powiem szczerze ze interesuje się rexami ale nie znam się na nich :P wiem ze marco7 ma rx8'ke już jakiś czas, tez jest z Gdyni może on by ja oglądnął :P

wOOx 

Wysłany: 2009-05-18, 22:31   

Kurcze no te 105 to troche jest na wankla... natomiast auto jest bez opłat. Sam sprowadziłem pare aut na typowy zarobek m.in 350Z `06 czy Accord `08 i wiem ze od ceny na allegro odejmuje sie koszt transportu i prowizji sprowadzajacego i wychodzi realna cena... ktora czesto daje człowiekowi do myslenia czemu tak tanio... co jest nie tak przeciez nikt nie robi okazji za taka niska cene...

PaniczAdam 

Auto: RX-8 2003 192 hp
Wysłany: 2009-05-22, 12:37   

do ceny tego pierwszego TRZEBA doliczyć opłaty. wiem bo pytałem. to ok 2500 jak twierdzi sprzedający.
aktualnie jeździ tym samochodem jego ojciec do sanatorium czy coś, ale auto ściągnięte na handel.
bite bankowo. przebieg olbrzymi. chyba nie warto. ja się skusiłem na 192hp w podobnej cenie, ale z dużo mniejszym przebiegiem.

http://moto.allegro.pl/it...vis_alu_18.html - ta wygląda naprawdę dobrze. co prawda skóry brak, ale wszystko wskazuje, że stan auta jest świetny.
moja dzidzia http://gallery.me.com/adam.kaczorek#100084

snauth
[Usunięty]

Wysłany: 2009-05-22, 14:23   

hjjj
Ostatnio zmieniony przez snauth 2009-05-24, 02:13, w całości zmieniany 1 raz  

Czerwski 

Wysłany: 2009-05-22, 14:46   

ehh no nie wydaje mi sie żeby "drift" takim samochodem był opłacalny jeżeli wszystko by sie co chwile psuło :P do tego nikt nie potrafiłby tego pewnie naprawić poza kojotem :P

wOOx 

Wysłany: 2009-05-22, 20:30   

snauth napisał/a:
hm
zalezy PO CO kupuje sie rzecha- jesli zeby pouczyc sie driftu i odzyskac potem pare blach to im tanszy tym lepszy prawda ? Moze miec i 200 000 km.....

A co ma nauka driftu do tematu zakupu auta? Jakbym osobiscie szukał auta do nauki driftu to bym kupił E30 325... jakbym szukał auta pod dicho to by sie trzeba było rozgladnac za E46 w cabrio... Natomiast szukam rexa bo jest niepowtarzalny ! a nie z wyzej wymienionych wzgledów. CHoc drift i lans mozna połączyc kupując M3 E46 czego byłem bliski ale niestety czeka mnie wyprowadzka na swoje wiec musze co nieco zrobic zeby dostosowac mieszkanie na potrzeby uzytku.

PaniczAdam ta co ty ja kupiłes była zajebista i ta cena! Ta czarna za 45 jest fajna bardzo ale uwazam ze cena troceh za wysoka za 192 i w sumie gołe auto... przegladam allegro dalej :)

snauth
[Usunięty]

Wysłany: 2009-05-22, 20:59   

Po 1
Ostatnio zmieniony przez snauth 2009-05-24, 02:13, w całości zmieniany 1 raz  

Retro 

Auto: RX-8 GT
Wysłany: 2009-05-23, 10:11   

A właśnie.. miałem wymienić płyn w chłodniy :P I to przed zimą :O
Lekko mi się zapomniało ;/ Dzieki za przypomnienie :O

Retro 

Wysłany: 2009-05-23, 13:18   

No właśnie nie wiem co tam mam bo nie zaglądałem jeszcze po poprzednim właścicielu ;P

Co do temp to wybacz :P Ale skąd ktoś ma wiedzieć jaką ma temperaturę w chłodnicy ?xD

pablito54 

Auto: teraz juĹź V6...
Wysłany: 2009-06-08, 11:06   

http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C8929046

ten oto oglądałem 2 miesiace temu, byl w Rykach teraz na ślasku
stan inealny! heheheh
folia na szybach byla z dziurami, wiec juz jej ni ma
to na masce to albo nalepka albo odpryski, bo auto walnęło w słup jakiś, zderzak był spasowany, ze pożal sie boże, a maska jeszcze deko wgieta w tym miejscu!
jak widac srerbrne siatki w zderzaku, tamte byly ostro połamane, brak chłodnic oleju dziury dwie w fotelu kierowcy, jakby po cygarze, w lewym rogu, zdjęcie obcięło
obok fotela pasażera była dziura na obudowie wału srodkowego wielkości dłoni, zamaskowana jakąs tkaniną
i mase innych wad
ale stan idealny... qwa

Retro 

Wysłany: 2009-06-08, 11:42   

Zderzak z przodu ciut nie pasuje ;P

Odpowiedz do tematu