Zestaw BHR to nic innego jak cewki z LS2 - dobrze znany amerykaĹski silnik choÄby z Z06, z przerobionymi wtyczkami.
Na jebaju moĹźna znaleĹşÄ nawet przejĹciĂłwki LS2>>RX8
moĹźe ktoĹ ma do nich dojĹcie do nich to chÄtnie przytulÄ jeĹli ma byÄ lepiej niĹź fabryka.
Auto: 2005 RX8
Wysłany: 2012-09-07, 10:23
Panowie, padĹo na mnie. Wczoraj komputer pokazaĹ "WypadajÄ cy zapĹon", wiÄc chyba skuszÄ siÄ na zestaw od BHR. WysĹaĹem do niego maila odnoĹnie ceny z transportem, natomiast ciekaw jestem jak dĹugo przesyĹka bÄdzie szĹa.
Sqad, napisaĹeĹ, Ĺźe to cewki z LS2, skÄ d taka wiedza? MoĹźe w takim razie kupie te wĹaĹnie i wsadzÄ do mazdy ;p
Zgodnie z radÄ Kajaka, najprawdopodobniej Ĺwiece kupie NGK tutaj na miejscu. WymieniÄ je od razu, czy czekaÄ na caĹy komplet?
I zrodziĹo siÄ pytanie, czy w momencie kiedy mam ten bĹÄ d, samochĂłd odstawiÄ i nie jeĹşdziÄ? / ZostawiÄ, ale przepalaÄ raz na jakiĹ czas(transport zestawu z USA) / WyczyĹciÄ Ĺwiece i eksploatowaÄ rozsÄ dnie?