Witam.
Od okolo 3 tyg jestem baardzo szczesliwym posiadaczem Rexa poszukiwania troche trwaly bo jakies 5 miesiecy ale w koncu udalo sie pierw mialo byc e46 ale wszystkie byly juz tak dojechane ze aczalem szukac czegos innego i tak trafila sie srebrna slicznotka oczywiscie kupa czasu spedzona na forach i analiza przyszlego zakupu ale nie zaluje go kompletnie
rok: 2006
moc: 231
kolor: titanium grey
przebieg: 39k mil
Dzisiaj przyszla do mnie naklejka tablicy wiec zdjalem oryginal z grilla ale zostawilem ja tak gdyz wydaje mi sie ze wyglada lepiej
Cześć Karpiu
Na pierwszy rzut oka, ładna sztuka. Pamiętaj, że rx to wyjątkowy samochód wraz ze swoimi zaletami i wadami. Życzę powodzenia w eksploatacji.
Jak normalny praworęczny człowiek zmienia biegi w takim angielskim dziwolągu
Karpiu
Auto: RX-8
Wysłany: 2012-08-19, 11:03
A dla mnie pyda najlepszy kolor jaki narazie widzialem w rexie co do jazdy w uk to smigam tutaj dopiero od stycznia ale jak jestem w Polsce to masakra nie moge ogarnac przez pierwsze dwa dni o co biega w Polskim aucie z prawej strony kiera jest spoko. Ale wszystko to kwestia przyzwyczajenia
Auto: GTI P mk7 Pomógł: 1 raz Dołączył: 27 Kwi 2009 Skąd: Gdynia
Wysłany: 2012-08-20, 00:04
Miałem identyczny kolor nadwozia i wnętrza, jak dla mnie idealna kompozycja . Polecam Ci Meguiars NXT (lub oba woski Ziano) do lakieru, działa cuda. Pzdr