zmieniony został przodni zderzak sprężyny apex amortyzatory blistein wydech toyo sport nowe fele rota boost opony toyo r888 255/35/18 przez co musiałem rolować ranty i zmieniłem radio na 2din następne przeróbki wkrótce. Mam nadzieje ze się spodob a
Ostatnio zmieniony przez Matt 2014-07-11, 22:01, w całości zmieniany 3 razy
widzę, że jeszcze jej nie sprzedałeś . Gdyby nie ten rocznik to z miejsca kupuję. Napisz coś o niej.
Matt
Auto: Mazda rx8
Wysłany: 2012-10-30, 07:48
Mazda jak każda ze stanów nie ma światła przeciwmgielnego
Ma dolozony lift obecny przebieg 58tys wersja bez nawigacji
A co jest złego z tym rocznikiem ???
Piękne auto, w moim ulubionym kolorze i do tego z pakietem aerodynamicznym Gratuluję! BTW, nie przesadzałbym z tą "perłą kameleonem". Auto jest po prostu białe. Pięknie białe!
Matt napisał/a:
A co jest złego z tym rocznikiem ???
Chociaż to niezrozumiałe, są w tym kraju osoby, która chcą kupić rocznik a nie samochód Dla tych osób, które jednak chciałby kupić samochód jest to sytuacja o tyle pożądana, że na rynku pozostaną dobre samochody, gdy wszystkie "roczniki" zostaną wykupione
Zacny ten amerykan. Podoba mi się biały :D
Jak bym miał wybrzydzać, to bym jakiś kolor na felgi położył, bo srebrne się trochę zlewają z bryłą. Ale to tylko moje prywatne odczucie albo zdjęcia tak wyszły
Auto: RX-7 FC Pomógł: 9 razy Dołączył: 01 Paź 2008 Skąd: Kraków
Wysłany: 2012-10-30, 22:20
A ja to nie wiem co wy w tym białym widzicie. Mnie się ten kolor od razu kojarzy z firmówkami, dostawczakami, umywalkami itp.
Oprócz tego traumatyczny epizod posiadania białej Omegi ociekającej kolorem brązowym tu i ówdzie i wżerającym się brudem, którego zwykłe mycie bez polerowania nie usuwało sprawił, że prędzej kupię różowe auto niż białe