zmieniony zostaĹ przodni zderzak sprÄĹźyny apex amortyzatory blistein wydech toyo sport nowe fele rota boost opony toyo r888 255/35/18 przez co musiaĹem rolowaÄ ranty i zmieniĹem radio na 2din nastÄpne przerĂłbki wkrĂłtce. Mam nadzieje ze siÄ spodob a
Ostatnio zmieniony przez Matt 2014-07-11, 22:01, w całości zmieniany 3 razy
widzÄ, Ĺźe jeszcze jej nie sprzedaĹeĹ . Gdyby nie ten rocznik to z miejsca kupujÄ. Napisz coĹ o niej.
Matt
Auto: Mazda rx8
Wysłany: 2012-10-30, 07:48
Mazda jak kaĹźda ze stanĂłw nie ma ĹwiatĹa przeciwmgielnego
Ma dolozony lift obecny przebieg 58tys wersja bez nawigacji
A co jest zĹego z tym rocznikiem ???
PiÄkne auto, w moim ulubionym kolorze i do tego z pakietem aerodynamicznym GratulujÄ! BTW, nie przesadzaĹbym z tÄ "perĹÄ kameleonem". Auto jest po prostu biaĹe. PiÄknie biaĹe!
Matt napisał/a:
A co jest zĹego z tym rocznikiem ???
ChociaĹź to niezrozumiaĹe, sÄ w tym kraju osoby, ktĂłra chcÄ kupiÄ rocznik a nie samochĂłd Dla tych osĂłb, ktĂłre jednak chciaĹby kupiÄ samochĂłd jest to sytuacja o tyle poĹźÄ dana, Ĺźe na rynku pozostanÄ dobre samochody, gdy wszystkie "roczniki" zostanÄ wykupione
Zacny ten amerykan. Podoba mi siÄ biaĹy :D
Jak bym miaĹ wybrzydzaÄ, to bym jakiĹ kolor na felgi poĹoĹźyĹ, bo srebrne siÄ trochÄ zlewajÄ z bryĹÄ . Ale to tylko moje prywatne odczucie albo zdjÄcia tak wyszĹy
Auto: RX-7 FC Pomógł: 9 razy Dołączył: 01 Paź 2008 Skąd: KrakĂłw
Wysłany: 2012-10-30, 22:20
A ja to nie wiem co wy w tym biaĹym widzicie. Mnie siÄ ten kolor od razu kojarzy z firmĂłwkami, dostawczakami, umywalkami itp.
OprĂłcz tego traumatyczny epizod posiadania biaĹej Omegi ociekajÄ cej kolorem brÄ zowym tu i Ăłwdzie i wĹźerajÄ cym siÄ brudem, ktĂłrego zwykĹe mycie bez polerowania nie usuwaĹo sprawiĹ, Ĺźe prÄdzej kupiÄ róşowe auto niĹź biaĹe