Auto: RX8 HP, RX7 FC TURBO.. Carina 1.6 :) Pomógł: 38 razy Dołączył: 30 Lis 2011 Skąd: Śladów/Warszawa
Wysłany: 2012-11-01, 18:46 RX Gronka - w końcu i ja zaraziłem się jedną z nich :0
No dooobra macie mnie !!!! Chodziłem, ględziłem, że saabem objeżdżam, że corsa w zakrętach rządzi ale w końcu mnie złamało i wszystkie ronda moje
no więc trzymając się schematu opisuję:
2004 rok HAJPAŁERRRRRR
pani przyjechała z USA
przebieg 96 tysi (pewnie z 300 znając życie ale nie zjechana)
skórka, klima na korbę, pakiet dokładek szyber dach
Możliwe że obita jak ulęgałka ale prosta i lakier pomierzony i taki sam wszędzie (i nawet taki jak fabryka podaje...... zdolny lakiernik musiał być)
z tego co wiem to silnik po wymianie (nie mogę się doczekać kiedy się do niego dobiorę ale grzech rozbierać sprawny )
FELGI JAK WIDAĆ 18 POLIFT.
Hmmmm ci co mówili że to pali 20 ........ polecam lekcje ekorivingu - 16 w totalnych korkach (jechałem na cmentarz ) i latając po każdym rondzie bokiem a w trasie z kobyłki do domu ( ok 80 km.) 90 -110 i wyprzedzanie bez zbędnego testosteronu spokojnie zjeżdża do 10 litrów
Ostatnio zmieniony przez Gronek 2013-09-28, 10:49, w całości zmieniany 5 razy
Auto: Mazda RX-8 192KM
Wysłany: 2012-11-04, 22:57
matber1, najprawdopodobniej zalałem... No, ale jako że przypływ gotówki jest to wymienie wszystko co zostało jeszcze nie wymienione (rozrusznik, czujnik położenia wału, olej i kabelki). No, ale nie będę się rozpisywał o przypadłościach mojej ślicznotki, kiedy tutaj taki HAJ PAŁER przyjemny jest :D
Auto: RX8 HP, RX7 FC TURBO.. Carina 1.6 :) Pomógł: 38 razy Dołączył: 30 Lis 2011 Skąd: Śladów/Warszawa
Wysłany: 2012-11-06, 08:04
Już był
[ Dodano: 2012-11-24, 11:12 ]
Huraaaa kompresja zbiorcza na pierwszym rotorze 8,1 na drugim 5.2 heheee teraz czuje się pełnoprawnym właścicielem rexa...... Lekki zamach czeka i paczuszka ze stanów do remontu już leci. Tu pofrezujemy tam poszlifujemy i zobaczymy co to tak naprawdę to da na hamowni. Najchętniej wepchał bym turbinkę co by wyszło wreszcie do czego się nadaje RENESIS ale troche z funduszem licho. narazie TD04HL z Saaba poleży i poczeka na lepsze czasy Przyjdą graty i do roboty