sam robiłem większość, więc kosztowało mnie tyle co środki i praca. A te ostatnie zdjęcia są ze spota forum kosmetykaaut.pl.
Rozmawiałem z gośćmi, którzy się tym zajmują w Warszawie, to ogarnięcie z zewnątrz tej wielkości samochodu około 1 000 kosztuje.
[ Dodano: 2012-11-25, 12:09 ] Zwirz, Tomas JDM, dzięki za komentarze
Szwagier wziął i zrobił mi kilka zdjęć Dzisiaj kilka, które już obrobił a prawdopodobnie jutro kilka dodatkowych. Zdjęcia zrobione w Warszawie, miejscówki znaleźliśmy przypadkiem. Jeśli ktoś jest zainteresowany, to podam namiary
Edit 10 06 2013: nowe zdjęcia :D
Ostatnio zmieniony przez Biszkopt 2013-06-10, 13:44, w całości zmieniany 1 raz
Co chwila latały, aż łeb rozwalało. Człowiek ze wsi, to niezwyczajny
Byliśmy tam z pół godziny, to conajmniej 10 leciało. Szwagier widzę trochę powiększył go, bo był wyżej...
Na Poleczki. Jakiś remont pasa podobno jest i teraz w tamtą stronę latają.
Auto: RX-8, Audi S8, GS300 Pomógł: 1 raz Dołączył: 23 Lis 2010 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2013-06-10, 12:16
RobertoX-8 napisał/a:
Musimy kontrastowo ustawić się na sesję z Ozzem i sebą. Dwie czarnule i 2 niebieskie :p
A no nie pomyslalem o tym,a jakby to fajnie zorganizowac to faktycznie moze byc fajna sesja. A tak swoja droga to kupilem od kelevra ori felgi wiec sa teraz srebrne znowu ,a te zlote musze doprowadzic do kultury i maluje je na nie zgadniecie jaki kolor!! hahaha sam jestem pelen podziwu dla swoich fantazji...leca w Róż...nie zly kontrast bedzie haha i wtedy mozemy walnac sesje. Teraz ladna pogoda jest praktycznie codziennie ,a nie daleko mieszkamy siebie wiec mozemy sie styknac we 4 lub wiecej jesli ktos bedzie jeszcze chetny
Tomas JDM, e tam, rok temu ponad przepolerowałem. Tylko dbam regularnie Nie myję na szczotach, używam odpowiednich środków i taki jest. A smarowalem woskiem jakoś z miesiąc temu...
Auto: Był RX-8 HN 6-gear '05 / jest Collka TS Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Lip 2012 Skąd: Stąd
Wysłany: 2013-06-10, 23:19
Cholera też się zbieram z tym woskiem ale nie mogę znaleźć czasu, a jak jest czas to pogody nima. Ehhhh...
Jedyne co mi się udało to wyczyścić skóry i czaka ich jeszcze zabezpieczanie przed popękaniem