Witam
mam rx8 od 3 lat a dopiero teraz znalazlem to forum, na początek moze przedstawie mojaego rexa:
http://www.polskajazda.pl...zda/RX-,8/33338
3 lata temu sciagnalem go ze stanow i jak na razie nie mam zamiaru go zmieniac przez te 3 lata nabilem mase km jak na wankla - mam teraz 90100km ma ktos wiecej?
wydech to dedykowany zestaw super sprinta, niby dowiedzone na hamowni plus 10% mocy ale to pewnie tylko bajki. hamulce to tylko klocki i tarcze wymieniałem a zaciski juz były czerwone jak ja kupiłem ale nie wygladaja raczej na malowane wiec chyba juz takie byly.
niu dzieki za powitanie:)
MastaMarek
Auto: Mazda RX8
Wysłany: 2009-05-24, 20:11
piekna rx8. te felgi bardzo ladnie pasuje do czarnego koloru, jednak 19' na tor to juz troche za duzo.
dolot miałem K&N dedykowany zestaw TYPHOON ale po jakims czasie okazał sie troszke za głośny wiec teraz jest tylko wkładka k&n.
mark, jaki masz kolor rexa? pewnie gdzies sie spotkalismy na drodze łódź to "małe" miasto ...
mark
Auto: rx-7 szukam, rx-8 sprzedany
Wysłany: 2009-05-28, 23:33
niebieska przeciemnione szybki i ladny dzwiek :D jeszcze jedna jezdzi mojego kolegi tez niebieska ale ma czarne felgi:)
Auto: teraz już V6...
Wysłany: 2009-06-03, 22:36
wrócmy do czarnej Madzi...
piękne fele, u mnie jednak 18 standardowe...
przyciemnione szybki z tyłu ładnie zaczerniają tył, a co myslicie o ciemnych lampach jeszcze?