Tomas JDM, Linea Corse <3 te na tej czerwonej, ew Rota mĂłj typ to Grid-IKR Linea sam bym sobie rzuciĹ, ale w polsce nie do kupienia, a jakoĹ sprowadzanie mi siÄ nie widzi,
tu masz rx-a z rota Grid-IKR
a tu chyba jakieĹ BBS
SwojÄ drogÄ razem z felgami dobrze jest niĹźej posadziÄ auto bo na seryjnym zawiasie Ĺrednio to wyglÄ da, to oczywiĹcie tylko moje zdanie
no wiem ze stoi wysoko jak ponton i to mnie wqrza najbardziej ;-/ dlatego gleba bedzie na 100% tylko jeszcze nie wiem czy gwint czy tylko sprezynki ,ale to detale teraz najbardziej zastanawiam sie nad felami ????? bo dobra fela bardzo zmienia wyglad a jak zle dobiore to bedzie kupaaa ;( i pieniadze w bloto ;0
najwiekszy dylemat mam miedzy tymi pierwszymi na czerwonej a Rota GTR ;/
_________________ bylo
BMW 540 V8 A
BMW 523
BMW 540 V8 A
BMW 535 V8
jest ;D
NISSAN 300zx TT
RX-8
BMW 740I V8
Kawasaki ZX6R
Najwieksza wada Twojego samochodu jest poprzedni wlasciciel ...
o co chodzi z tymi kierunkowskazami ?? tzn z ich brakiem bo nie wiem o co kaman ;O
[ Dodano: 2013-01-22, 21:04 ]
seba185 napisał/a:
mi te z czerwonej z rantem sie podobaja...
bbs ls'y hmmm mam juz bbs'y na 300zx wiec raczej nie chce takich samych na rexxa , chce wizualnie zrobic rexxa w stylu " jakuza " a BBS'y do tego nie pasuja ;/
_________________ bylo
BMW 540 V8 A
BMW 523
BMW 540 V8 A
BMW 535 V8
jest ;D
NISSAN 300zx TT
RX-8
BMW 740I V8
Kawasaki ZX6R
Najwieksza wada Twojego samochodu jest poprzedni wlasciciel ...
Biceps51, a idzie je dostaÄ w Polsce? i jak to wyglÄ da cenowo? znalazĹem jakas stronke advana ale jak wysĹaĹem maila z zapytaniem cĹźy te felgi sÄ dostÄpne to mi nie odpisali...
Mike kiedys byly na allegro 18 calowe wlasnie zlote za 1800 zl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! niestety bylem wtedy pusty i ich nie kupilem czasami sie pojawiaja na allegro jak sie na nie natkne bo przegladam dosc czesto to ci link podesle ale cena ok 3k za nie w wersji 18 calowej
Matt
Auto: Mazda rx8