okon94
Auto: RX-8
Wysłany: 2012-08-02, 15:41
matber1, Witam. A mĂłgĹbyĹ powiedzieÄ za ile kupiĹeĹ tego Rexa, i ktĂłry to rocznik? No i jeszcze jak Ci siÄ na razie sprawuje i jaki masz aktualnie przebieg. Czy byĹy jakieĹ kĹopoty juĹź. Ja swojego bÄdÄ miaĹ w przyszĹym tygodniu i wĹaĹnie teĹź trochÄ siÄ bojÄ tych wszystkich opini
[ Dodano: 2012-10-11, 15:10 ]
Apexy na miejscu Jestem mega zadowolony, auto super siÄ prowadzi...na suchym...zobaczymy jak bÄdzie jak spadnie deszcz od strony estetycznej jest znacznie lepiej.
[ Dodano: 2012-11-17, 15:17 ]
pare nowych zdjÄÄ:
[ Dodano: 2012-11-17, 20:40 ]
i z kolegami z forum
dziwne, grzebaĹeĹ coĹ przy zawiasie??? bo jakby staĹa wyĹźej niĹź na 18' chodzi mi o odlegĹoĹÄ koĹa od nadkola, nie progu od podĹoĹźa ale felgi Ĺwietne :D wĹaĹnie siÄ zastanawiaĹem czy bÄdziesz je malowaÄ na czarno, fajnie to wyglÄ da, ale trochÄ optycznie pomniejsza koĹo, przynajmniej mam takie odczucie, ale na Ĺźywo pewnie wyglÄ da mega kozacko.
nic nie ruszaĹem przy zawieszeniu. SÄ dze, Ĺźe spokojnie opona o profilu 40 by pasowaĹa....moĹźe trochÄ sie poĹpieszyĹem z 35tkÄ . Ale fakt na zdjÄciu jakieĹ maĹe siÄ wydajÄ .....na zywo jest znacznie lepiej
[ Dodano: 2013-01-28, 19:31 ]
kolejny upgrade kupiony. Rozrusznik nowego typu juĹź w drodze!!! BÄdzie teraz odpowiednio krÄciĹa!!
a co wtedy z lambda ?? pytam bo bardzo mnie korci zeby wywalic kata ale nie wiem jak wtedy zareaguje sonda a nie znam jeszcze dobrze Wankla dlatego pytam
_________________ bylo
BMW 540 V8 A
BMW 523
BMW 540 V8 A
BMW 535 V8
jest ;D
NISSAN 300zx TT
RX-8
BMW 740I V8
Kawasaki ZX6R
Najwieksza wada Twojego samochodu jest poprzedni wlasciciel ...