Auto: RX8 2009 231KM
Wysłany: 2013-06-03, 14:48
Piękne auto. Gratuluję. Tak myślałem oglądając program , że pewnie to ktoś z forum I jest !
A tak swoją drogą zmartwił mnie Kojot tym, że nowsze silniki są mniej trwałe. Mógłby mi to ktoś łopatologicznie wytłumaczyć.
Zrozumiałem tyle, że musieli zrypać renesisa aby spełniał normy emisji. Tyle się przecież naczytaliśmy o rewolucyjności renesisa i pozbawieniu go wszelkich wad poprzedników, a tu ma się okazać, że pominęli najważniejszą z nich; trwałość?
Jeszcze raz gratuluję pięknego Rexa i odwagi do wystąpień publicznych swoją drogą.
Fajny samochód broq. Dbaj o niego. Po obejrzeniu programu mam jednak poczucie niedosytu. Myślę, że można było więcej zrobić przy samochodzie i trochę więcej przekazać informacji o silniku wankla i mazdach. Myślę też, że Kojot nie do końca był szczery. Rozumiem jednak, że taka uroda tego programu. Ma być naprawiony samochód, mają być uśmiechnięte twarze właścicieli i zadowoleni telewidzowie.
Auto: RX8 HP, RX7 FC TURBO.. Carina 1.6 :) Pomógł: 38 razy Dołączył: 30 Lis 2011 Skąd: Śladów/Warszawa
Wysłany: 2013-06-06, 07:17
broq napisał/a:
oglądnolem jeszcze raz i tak mi sie własnie to wydaje...na jednym 7 na drugiem 7.5
Jakoś tak dziwnie to widać bo na jednym jest 7,5 a na drugim 7,8 ...... Osobiście mierzyłem Naprawdę zacna sztuka. Aż miło było popatrzeć. Gratulacje
[ Dodano: 2013-06-06, 07:21 ]
adamsud napisał/a:
Fajny samochód broq. . Myślę też, że Kojot nie do końca był szczery. Rozumiem jednak, że taka uroda tego programu. Ma być naprawiony samochód, mają być uśmiechnięte twarze właścicieli i zadowoleni telewidzowie.
Trochę miał tremę chłopak a poza tym nieźle pocieli to co było powiedziane
Auto: mazda rx-7 fc
Wysłany: 2013-06-06, 11:07
mam w planie zakonserwować je od spodu i w profilach i zderzak przedni chce pomalowac. W TVN'ie autko 3mali mi ponad miesiąc,ale w miedzyczasie składali tez inne...chciałbym sie wybrac na ten zlocik do Poznania ale nie wiem jak mi praca wypadnie,pozatym moja żona jest w ciąży i musze sie nią troszki opiekowac ale nie ukrywam że bardzo bym chciał jechac i poznać Was i wasze autka