Tak wiec i pora pokazać mojego Rx ... Tak więc auto kupiłem pod koniec tamtego roku z przebiegiem 115tys. Poprzedni właściciel jedyne co w nim zmieniał to na bieżąco olej , kable,cewki oraz świece na co mi okazał fakturki Po kupnie cieszyłem się jak w dzieciństwie z jakiejś wypasionej zabawki !
Auto na papierze ma moc 170 KW , kolor: Velocity Red .
Hmmm jak chodzi o tuning to wszystko będzie w swoim czasie i na ile mi pieniążki pozwolą.
Na chwilę obecną nie mogłem się powstrzymać i dodałem charakteru mojej Mazdzie Lotką aluminiową oraz felgi seryjne poszły na zime a kompletem letnim stały się felgi niemieckiej firmy Aez
a tu te felgi :
i tutaj obecny mój reks z którym śmigam po sląsku :
Tak wiec dzisiaj informacja stała się pewna :
Układem wydechowym zajmie się firma Ctr Tuning z Zabrza od kolektora po sam tłumik ! Ma być czysty przelot i będzie jazda
Na początku myslalem nad jakims de catem i tłumikiem np. toyosports ale odpuściłem i cenowo lepiej wyjdę na wydechu jaki złoży mi firma tuningujaca
no wiesz kolego , autko musi odgłosy wydawać takie efektowne na jakie wygląda A jak by nie patrzeć za naszymi reksami dużo ludzi się ogląda
_________________ Najwieksza wada Twojego samochodu jest poprzedni wlasciciel ...
-= ile pali ? tyle co Kamaz holujący zepsutego Ziła nad Tybetańską przełęcz =-
kicek
Auto: RX-8 R3
Wysłany: 2013-06-16, 10:33
Kuba Rozpruwacz napisał/a:
no wiesz kolego , autko musi odgłosy wydawać takie efektowne na jakie wygląda A jak by nie patrzeć za naszymi reksami dużo ludzi się ogląda
świetne fele, spoilerek też może być, co do wydechu to nawet ze standardowym prawie każdy i tak zwraca uwagę na rex-a, ale z tym wydechem to nie będzie nikogo kto nie popatrzy na rex-a
Jak kupowałem Reksa to lewy reflektor był zmatowiały i po około 7 miechach wkońcu postanowiłem cos z tym zrobić Tak wiec najtańszym kosztem wyszło mi kupno pasty polerskiej do reflektorów za nicałe 3 zł ... Na chwile obecna jestem zadowolony z efektu i zobaczymy na jak długo Sami oceńcie forumowicze działanie tej pasty z allegro. Ja osobiście ją polecam jak komuś zmatowieją reflektory a nie będzie miał 1200 zl na nowe w aso
Przed:
PO:
_________________ Najwieksza wada Twojego samochodu jest poprzedni wlasciciel ...
A możesz podać jaka to pasta? Ciekawy efekt jak za 3 PLN.
Ja swoje darłem papierkiem (1000, 1500, 2500, 3000) a potem dwa rodzaje past do lakieru, grubsza i drobniejsza. Ale wszystko miałem na stanie, więc koszt prawie zerowy.
Tak więc Reksiu posiada wydech z Kwasówki i teraz SZERZY TERROR NA MIEŚCIE !
Wydech zespawałA firma CTR TUNING z Zabrza !!! POLECAM CHLOPAKOW BO ZNAJĄ SIĘ NA RZECZY !!
Tutaj filmik : http://www.youtube.com/wa...eature=youtu.be
2,5" !!! a końcówki 90 mm