Wysłany: 2013-06-19, 00:53 Mój rx7 przechodzi chwilowo regeneracje
Jestem tu nowy. Dziś moge tylko poinformować wszystkich że moje rx7 1gen 1980rok przechodzi w chwilowy
stan spoczynku na chwile obecną samochód został rozebrany na części pierwsze (bez silnika) i zajmuje się jego odbudową.
Auto: Był RX-8 HN 6-gear '05 / jest Collka TS Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Lip 2012 Skąd: Stąd
Wysłany: 2013-06-20, 09:07
Najpiew wrzucasz plik na jakiś darmowy serwer np. hostuje.net i wklejasz link wygenerowany poniżej zamieszczonego zdjęcia do posta, z tym, że wklejasz go w następujący sposób:
[img]link od zdjęcia[/img]
I gotowe:)
[ Dodano: 2013-06-20, 09:08 ] seba185, hehe pisaliśmy w tym samym czasie
Auto: RX8 HP, RX7 FC TURBO.. Carina 1.6 :) Pomógł: 38 razy Dołączył: 30 Lis 2011 Skąd: Śladów/Warszawa
Wysłany: 2013-06-20, 22:30
NP wkładasz fotki na facebooka jak masz (bo jak nie masz to podobno nie istniejesz jak STIG ), otwierasz fotkę, potem prawym, kopiuj adres obrazka , następnie pisząc post klikacz przycisk IMG i między "img" w kwadratowym nawiasie wklejasz skopiowany link i TADAAAM .... całe forum może ekscytować się jakże rzadkim i pięknym wozem jakim jest Mazda RX7 w nadwoziu SA z mniejszymi lecz niezawodnymi rotorkami, sztywnum mostem, nadwoziem o klasycznej nienagannej linii i zajebistymi, otwieranymi lampkami, których zabroniły jakieś parówy twierdząc, że pozabijają przechodniów Sporo przecinków nie ??? LUBIE TO !!!! ale bardziej lubię SA
Auto: RX8 HP, RX7 FC TURBO.. Carina 1.6 :) Pomógł: 38 razy Dołączył: 30 Lis 2011 Skąd: Śladów/Warszawa
Wysłany: 2013-06-20, 22:57
To właśnie cała magia Dawajcie fotki przed i po. Każdy wie, że wozy z tych lat nie grzeszą idealnością. Wiem ile godzin trudu, nerwów i pieniędzy trzeba wsadzić w takie auto. Nie wiem jak inni ale ja chętnie obejrzę
Witam
Wszyscy już pewnie we mnie zwątpili ale chłopaki praca wre samochód w podkładzie
silnik został wyjęty środek pomalowany maty poklejone prezentuje się już o wiele
lepiej (dostałem natchnienia a już traciłem nadzieje)
[ Dodano: 2014-04-03, 22:05 ]
zdjęcie z profilu odzwierciedla mój cel do jakiego zmierzam, zdjęcia aktualne mogę przesłać komuś na email i zamieści bo mam kłopot