Fotki ze srodka wstawie pozniej, ogolnie jest na full wyposazona. Srodek czarna skora i elektryka gdzie sie tylko da. Lata jak szatan niestety mazda nie ma szans
Manual-to jest to. Nie cier0ie automatów. Widzę też Pumę, że masz
Gdyby to byl automat to bym nie kupil padaja jak mrowki , prawie zgadles bo mialem pume ale z 2 tyg temu sprzedalem a ta co jest na fotce to siorki puma ;p
Fajne wozidło.:) Pogratulować.:) Chociaż mi osobiście manual do takiego kanapowca nie pasuje to osiągi sprawiają, że jakoś bym to przebolał.;) Bezawaryjności.:)
Przy takiej dużej mocy, to napęd quattro jest konieczny. Też mam audi, tylko A4 B7 z 200KM. Najbardziej bawi mnie właśnie ten napęd na cztery koła. Z uwag bardziej refleksyjnych (żeby nie napisać - krytycznych) - to muszę zauważyć, że koszty utrzymania tego cacka nie będą małe. Np na paliwie chyba nie zaoszczędzisz.
Auto: RX-8, Audi S8, GS300 Pomógł: 1 raz Dołączył: 23 Lis 2010 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2013-07-01, 15:57
adamsud napisał/a:
Np na paliwie chyba nie zaoszczędzisz.
Jest gaz sekwencyjny nowka i juz sprawdzalem ile pali po miescie z normalnym predkosciami i raz na jakis czas dobre przycisniecie gazu ok 19l gazu, po trasie z predkoscia do 130-140 ok 15l gazu, a jak juz nie moglem wytrzymac i predkosci byly caly czas +200 spalila 22l gazu. Gaz jest po ok 2,28 zl wiec jest bardzo dobrze. Tragedii jak dla mnie nie ma. W mazdzie mi wychodzilo 100zl = 100km a tu wychodzi 45-50zl = 100km wiec polowe tego