tuningujesz fure od swojej żony która nie ma bladego pojęcia co tam będzie miała ?
_________________ Najwieksza wada Twojego samochodu jest poprzedni wlasciciel ...
-= ile pali ? tyle co Kamaz holujący zepsutego Ziła nad Tybetańską przełęcz =-
generalnie to moja kobieta jest zorientowana w gratach samochodziarskich
chciała niżej furacza i tak będzie, chciała mieć psst...to też będzie, chciała czarne felgi ok załatwione
poza tym nic na ten moment nie planuje zmieniać....no program ale to na jesień.
Sqad, tak przepływka jest przed turbiną. Zawór dv upuszcza powietrze z powrotem za przepływomierz i on go już nie szczytuje. W momencie zamontowania bov ecu wariuje bo przelicza że upuszczone powietrze znajduje się nadal w układzie a tak nie jest i dlatego lubi przygasać bo po prostu mu tego powietrza brakuje.
a to teściów brama....oni chyba nie chcą automatu.....
co do felg to przykładałem i było bardzo dobrze....ale 19" dla mojej Magdy to był by zły pomysł..ona ma spokojnie jeździć a nie walczyć z każdą dziurą...
teraz w sobote kolega będzie springi zakładał i bov.
potem jeszcze jakieś detaliki i generalnie finito!!
Auto: jeszcze nie rx8...
Wysłany: 2013-08-06, 00:19
Szczerz mówiąc zazdroszcze Ci zajawki... robisz kawal dobrej roboty, a Twoje zabawki przy tym wygladaja coraz to lepiej. Szczerze mowiac to chyba właśnie dla tego chcę kupic rexa, chce zrobic, miec cos co mnie pochlonie, cos co bedzie mnie cieszyć jak stanie po pewnym nakladzie pracy wyglancowany pod domem i az mi sie usmiech przez zadowolenie i dume przebije. Swoja drogą zaloze sie ze tak wlasnie masz :D