DonDawido, wydech mi zaĹatwiaĹ matber1 bÄdzie taki jak on ma czyli Toyosport caĹy od kolektora.
Pisz kiedy tylko zamontujesz bo sam mocno siÄ zastanawiam nad tym wydechem, tylko Ĺźe ja auta uĹźywam na co dzieĹ a takĹźe czasem jakieĹ dĹuĹźsze trasy robiÄ i obawiam siÄ czy mi Ĺba nie rozerwie od haĹasu
Mike: Nad tym samym siÄ zastanawiam. matber1: BÄdziesz miaĹ moĹźliwoĹÄ zaĹatwienia tego wydechu jeszcze? Jak znajdÄ trochÄ czasu to chÄtnie podskoczÄ do Ĺwidnicy sprawdziÄ ten wydech, jeĹli jest taka opcja. Bo tak samo jak otiks auta uĹźywam codziennie, wiÄc chcÄ znaleĹşÄ dobre rozwiÄ zanie. Z tego co do tej pory sĹuchaĹem i wyczytaĹem to ten Toyosport jest dobrÄ opcjÄ .
http://www.racingbeat.com...tial/13017.html czy ktoĹ miaĹ z tym stycznoĹÄ?? jakie efekty? plusy minusy? jak juĹź siÄ trochÄ ogarnÄ i zdecyduje co dalej z moim rx-em (zostawiam lub wymieniam na s15/s14a) to moĹźe siÄ nad tym zastanowiÄ, z zamachem MS ktĂłry juĹź mam, jakimĹ short shifterem moĹźe byÄ dobre combo.