Wysłany: 2012-12-15, 22:39 Warsztaty polecane i nie polecane
Przy ostatniej zmianie warty duĹźej czÄĹci administratorĂłw i moderatorĂłw oraz dyskusji wokóŠtego faktu siÄ toczÄ cej, sugerowaĹem stworzenie poddziaĹu poĹwiÄconego ocenie warsztatĂłw i dostawcĂłw samochodĂłw z silnikiem wankla. Moja sugestia nie znalazĹa uznania u osĂłb prowadzÄ cych to forum. Dlatego proponujÄ ten temat poĹwiÄciÄ powyĹźszej tematyce. Wielu z nas zadaje czÄsto pytania o polecane warsztaty w okolicach zamieszkania. NaprawdÄ brakuje wiedzy na ten temat. Propozycje typu "jedĹş kolego do Kojota" nie wszystkich - z racji odlegĹoĹci - satysfakcjonujÄ . Tym bardziej, Ĺźe oceny i tego warsztatu sÄ róşne. ProszÄ wiÄc wszystkich, a najlepiej tych ktĂłrzy majÄ empiryczne doĹwiadczenie, o zamieszczanie swoich opinii.
WkoĹcu powstaĹ taki temat,na forum nie ma praktycznie opinii osĂłb(bardzo maĹo) ktĂłre majÄ zrobiony remont u Kojota i opowiadajÄ co i jak.Wiele osĂłb go poleca bo na forum inni go polecajÄ a sami stycznoĹÄi z nim nie mieli.Kiedy ja potzrebowaĹem takich informacji znalazĹem tylko posty osĂłb ktĂłre tylko o Kojocie sĹyszeli a sĹowa nie ma o innych ludziach ktĂłrzy teĹź robiÄ remonty:)
Kajak a Fazer5? PominÄ ĹeĹ go w zestawieniu. Przeoczenie, czy jakieĹ zastrzeĹźenia?
Ze swojej strony, jako dostawcĂłw czÄĹci eksploatacyjnych, polecam znanego na forum Marco7 i Fox RzeszĂłw.
Po krĂłtkiej, aczkolwiek burzliwej i peĹnej namiÄtnoĹci, znajomoĹci z ASO Jaremko we WrocĹawiu myĹlÄ, Ĺźe z czystym sumieniem mogÄ poleciÄ tÄ stacjÄ. Uporali siÄ z moim problemem bĹÄdu P1260. W trakcie rozmĂłw wykazali siÄ, jak dla mnie, dostatecznÄ iloĹciÄ wiedzy i kompetencji. SzczegĂłlnie nijaki Pan Adam ujÄ Ĺ mnie otwartoĹciÄ i chÄciÄ wymiany poglÄ dĂłw i porad. Nie sÄ jednak tani
800-900 zĹ za element, ale nie wiem moĹźe da siÄ jakoĹ taniej...?? Najlepiej to kontaktowaÄ siÄ bezpoĹrednio z serwisem. Ja wysĹaĹem mailem foty do oceny