Trochę ze szwagrem żeśmy poprawili środek Okleilismy folią 3M czarne szczotkowane aluminium te srebrne listwy, kółko wkoło mieszka dźwigni zmiany biegów i daszek od navi. Srebrny element na gałce przemalowałem, bo folia nie dawała rady. Tak mi sie bardziej podoba.
Oraz coniebądź przemyłem, korzstając w dnia wolnego:
senk, Zainteresowanie jakieś tam jest, ale oglądać to jeden oglądał. Tzn. Kajak dla kogoś oglądał, gość był zdecydowany, ale w końcu kupił inną, tańszą i bliżej jego domu - miał do mnie ze 350 km.
yasko, pawelc ma rację, to od nawi ten panel a dźwignię mam standardową, może to tak na zdjęciu wyszło, że krótsza? a może przez to, że ta końcówka jest czarna, to tak się wydaje...
Nie pisałem wcześniej, ale tak z miesiąc temu zaczęło mi stukać coś w zawiasie, wyszło, że wymieniłem dwa wahacze i jedną tuleje oraz ustawiłem z przodu geometrię. Ot, taka mała naprawa
P.S. mamy w Grodzisku mistrza od geometrii, od ponad 30 lat ustawia i ogarnia chyba wszystko Jak byłem to do driftu ustawiał jakiegoś S14 zmodzonego. Jak coś, namiary podam. Teraz chyba przyjmuje w Milanówku, siedzibę miał zmienić.
[ Dodano: 2014-01-13, 23:06 ]
Dzisiaj się sprzedała...