Auto: RX-7 FC Pomógł: 9 razy Dołączył: 01 Paź 2008 Skąd: Kraków
Wysłany: 2013-09-28, 19:27
Gronek napisał/a:
każdy silnik jaki składam ma być czysty i schludny.. to naprawdę nie wiele więcej roboty a nie śmierdzi drutem i na czystych elementach lepiej widać usterki i uszkodzenia...
To tak jak ja, tylko że u mnie z tym lizaniem jest więcej roboty niż z samym remontem
_________________ Posiadam niemal wszystkie części używane do RX8, niezbędną wiedzę wynikającą z rotacyjnego zboczenia, zaplecze warsztatowe i zawsze szczere chęci do pomocy przy Rexie.
Tel 533 533 720
Auto: RX8 HP, RX7 FC TURBO.. Carina 1.6 :) Pomógł: 38 razy Dołączył: 30 Lis 2011 Skąd: Śladów/Warszawa
Wysłany: 2013-09-28, 20:42
stramer, heheh ciemna strona czystości
Tu mały filmik z jazdy testowej ...
http://youtu.be/gIDBpDXtaZE
Potwierdzam opinię, że lekki zamach daje dużo 0-100 (tak wiem ... na filmie jest z rolki ) Jest mega różnica, porting też daje się we znaki Niestety na wyższych prędkościach chyba troszkę gorzej..... nie mniej na 2 biegu urywa przyczepność z wolnych obrotów
Odczucia odczuciami a hamownia prawdę mi powie.... nie wykluczam że będzie gówno a nie efekt ..... jestem dobrej myśli
Gronek, pięknie ten silnik wygląda (obejrzałem na FB). Estetyka i precyzja robi wrażenie. Za wyczyny, które zaprezentowałeś na YT, to chyba z 1000 zł i 20 pkt karnych
Auto: RX8 HP, RX7 FC TURBO.. Carina 1.6 :) Pomógł: 38 razy Dołączył: 30 Lis 2011 Skąd: Śladów/Warszawa
Wysłany: 2013-09-28, 23:45
karol11, NOOO !!!!
Adam R., jeżeli taki wynik się pojawi to sam będę tak do siebie mówił ...
Liczę raczej na bardziej płaski wykres i więcej na dole .. ale tu nie ma co gdybać... wyjdzie w praniu